SKYRIM ben lopakodó karaktert csinálok a lopakodás, könnyű páncél, íjászat és az egykezes fegyverek killjét fejlesztem ahova lehet 5 pontot rakni akkor oda 5 fejlesztési pontot rakok de még mit érné meg fejlesztenem?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 10:48
1/6 A kérdező kommentje:
össze számoltam a 80 fejlesztési pontból 60 kell elhasználnom a felsorolt skillekre tehát marad még 20 ebből a 20 pontból mi fejleszek?
2012. júl. 4. 10:56
2/6 hollófernyiges válasza:
Kovácsolást és akkor tudsz magadnak sárkánypáncélt csinálni és felturbózni a fegyvereidet. Vagy alkímiát és jobb italokat gyártasz. Vagy enchantingot és brutál egyedi mágikus fegyvereket meg páncélzatot csinálsz magadnak.
3/6 anonim válasza:
20 pontból nem fog kijönni. Szerintem ha fölösleges rakj egy keveset a mágiákra.
4/6 hollófernyiges válasza:
Tegyük még hozzá hogy az alaskillek fáján sem kell mindenhová rakni ahová csak lehet, meg azt is, hogy normál halandó 45-55 szinten van mire mindent megcsinál.
5/6 A kérdező kommentje:
azért rakok mindenhová az 1 kezes fegyverekre hogy erőset csapjak és sokkal jobb mintha csak simán 1 pontot raktál volna mindenhová
2012. júl. 4. 16:59
6/6 A kérdező kommentje:
amúgy a kovácsolás skill má meg van és 15 pont marad
2012. júl. 4. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!