Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 3 kérdés, ez...

Battlefield 3 kérdés, ez megoldaná?

Figyelt kérdés

A BF3 (PC) nagyon sokszor exe hibával leáll (a bf3 exe működése leállt), és néha kékhalált kap a gép, memóriára hivatkozva. Ugyanezt csinálja a team fortress 2 is, bár az csak exe hibával áll le (hl2.exe leállt).

2 Gb ram van a gépben, ami egyáltalán nem sok. Most szeretnék 2-ről 6 Gb-ra váltani. Szerintetek, 6-al már nem produkálna ilyen problémákat?

2012. júl. 12. 10:59
 1/5 anonim ***** válasza:
2 giga ram a BF3nak marha kevés. :D 4 kell neki sztem minimum, de a 6ot is zabálni fogja. :D
2012. júl. 12. 11:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel tisztába vagyok. De azt nem tudom, hogy a ram miatt van-e ez az exés leállás. Mert, hiába rakatok bele 6-ot, ha nem a ram miatt szarakodik.
2012. júl. 12. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Rossz driverek, rossz operációs rendszer, más hardverek is szerepet játszhatnak.
2012. júl. 12. 19:01
 4/5 anonim válasza:

Általában rosszul telepítetted fel a játékot vagy stb...

De amúgy tényleg a memóriától, videó kártyától, processzortól függ.

A BF3 - nak a 2 Gb ram az bika fing.

---------------------------------------------------

Egy jó tanács : Mielőtt ha egy játékot veszel, vagy telepítesz le, akkor írd be ezt a google-ba :

Példa : BF3 gépigénye ( A gépigénye szó mindig legyen a játék neve után )

Ha minden megfelelő amit írnak, akkor megveheted, letöltheted. Akkor nem írja ki, hogy az exe leállt.

--------------------------------------------------

További információt a :

Msn : beargrylls0@index.hu -n

vagy a facebook keresőbe bepötyögtetve a " kalmarzoltan@index.hu" -t vegyél fel, és írj rám.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012. júl. 12. 22:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem előtte, sőt, itt is tettem fel kérdést. Azt írták, hogy minimum beállításokkal menne. Hát igen, menni megy, de a folyamatos exe kidobás miatt játszhatatlan szinte :D Biztos a memória a ludas akkor, a videókártyám bitang erős, a processzorom is elég jónak számít, egyedül a Ram az, ami a rendszerkövetelményeket épp hogy súrolja. De jövőhéten pontot teszek az ügy végére :)
2012. júl. 13. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!