Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Black Ops vagy Battlefield 3?

Lázár Péter kérdése:

Black Ops vagy Battlefield 3?

Figyelt kérdés

2012. júl. 11. 14:30
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
BF3
2012. júl. 11. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:
egyértelműen bf3. black ops egy optimalizálatlan sz.ardarab
2012. júl. 11. 16:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Konzolra Blops, PCre BF3.
2012. júl. 11. 16:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez rajtad múlik.

Sokak szerint hulladék az utóbbi 4-5 Cod rész, mások meg első nap megveszik 10+ ezrekért.

2012. júl. 11. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Nyilván a BF3

És akik 1.nap megveszik 10k-ért azok egyszerűen bele vannak betegedve ebbe a hulladékba. Én amit CoD-ot vettem utoljára PC-re az a BO volt,hát nagyon meg bántam. A campaign még jó is volt de a multiba nem húztam fel magam csak 20 szintig annyira laggolt az egész. Meg volt hogy lelőttem az ellent és mégis valamely módon én halltam meg. Nálam ennyi elég is volt...Mondjuk az MW3 jóra sikeredett szerintem azt bánom hogy nem vettem meg.

2012. júl. 11. 22:17
 6/7 Slayyy válasza:
Én a BF3-at favorizálom de a Black Ops-szal sincs semmi gáz csak annyi ha gépre veszed akkor lehet laggol de nekem konzolon szép meg minden. A BF3 meg azoknak van akik tényleg szeretnének egy ultrajót játszani FPS-sel. Nekem megvan mind2 és én egyikben sem csalódtam mondjuk én már tűkön ülök és várom a Black Ops 2-őt.
2012. júl. 12. 00:37
 7/7 anonim válasza:

Én a Black Ops - ot, meg a BF3-t ugyan úgy szeretem.

De amúgy a BF3 -t választom. Élethű, és nagyon izgalmas játék. Jó fegyverek, és jó......

2012. júl. 12. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!