Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nektek melyik tetszik jobban...

Palldominik kérdése:

Nektek melyik tetszik jobban minecraft vagy a wow?

Figyelt kérdés
nekem a wow

2012. júl. 12. 09:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

ja

milyen VOV?

nem tán egy megint jobb játék a minecraftnál??

mert a WOW az sokkal jobb a minecraftnál ja és a VOV val még nem is játszottam!!

2012. júl. 15. 12:00
 12/25 anonim ***** válasza:
látam már róla vidit de nem fogott meg és sokan mondták hogy a wow egy naon kocka játék
2012. júl. 15. 12:51
 13/25 A kérdező kommentje:
és nagyon kockaság miért talán a más játékoktól ami véres attól nem lehet függő lenni?????????????attól csak kedves lehet lenni bekapcsolod 1 perc kikapcsolod?? minden játéktól lehetsz függő nagyon hülye nem?? egyépként is ha ojan szar és azért hasonlítgatjátok hogy havonta fizetni kell akkor miért va 15 millió előfizetett játékosa országszerte??fffffffffffffffffffúúúúúúúú érthetetlen ja vidi az vidi de a eredeti sokkal jobb mint a sterter szóval ne arról a fajtárol nézzél videót tanulsága:"Nagy a Isten állatkertye" xD
2012. júl. 15. 16:15
 14/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, megfogalmaznád értelmesen a válaszaid? a wow szar, kb ölsz ölsz mész 10kilométert és akkor te vagy a raj
2012. júl. 15. 17:01
 15/25 Wolfenstein2000 ***** válasza:

előzőnek:

PONTOSAN!

én én az ilyen MMORPG játékokat utálom. SEMMI ÉRTELME!

2012. júl. 15. 17:34
 16/25 A kérdező kommentje:
tegyük fel azt hogy a wow az szar!!! csak azért játsznak vele 15 millióan világszerte mert olyan szar csak mész mész ölsz ölsz hiszem ezért játszanék vele énis?? tegnap a haverom nézett velem egy vidit róla azt mondta hogy még ma megvesz és lám meg is vette.ha tudnád még barátkozni szelídíteni is lehet vele. ja és akkor mit csináljunk? várjuk amíg a Lich King a élőhalott barátjaival leigáz??vagy talán a Catalysm sárkánya felgyújtja StormWild cityt??(már lerombolta)és más helyeket vagy talán a karikat öljék?? ba erre mit mondasz az előző azt írta irta a wow helyet hogy vov hallod azt mondja hogy ismeri inkább ha nem tudja leírni másolja ki.
2012. júl. 15. 19:35
 17/25 A kérdező kommentje:
vele helyett benne
2012. júl. 15. 19:35
 18/25 A kérdező kommentje:
1 írta van és a ba helyett na
2012. júl. 15. 19:37
 19/25 Szadai Szabolcs ***** válasza:
GoldenTuch98 minecraftban egyáltalán nem kell többet gondolkodni mint wow-ban. Ez egyetlen boss-nak a taktikája te nyomorult: [link]
2012. júl. 18. 09:05
 20/25 A kérdező kommentje:
jólmondod mert végigolvastam!! xD
2012. júl. 18. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!