MINECRAFT SEÍTSÉG kellene. Most meg lehet javítani valahogy?
az a gond hogy a minecratra feltettem 2modot azok jók is voltak, de amikor másik modot próbáltam berakni csak fekete képernyő lett majd kilépett. csináltam minecrafj.jar-ról biztonsági másolást, mikor visszatettem a másoltat ilyen lett a játék.fekete füst és a kövekben ég a tűz [link]
mit csináljak hogy ne legyen ilyen?
nem. a too many items meg a little blocks(az olyan hogy kis blockot is le lehet tenni és nagyon szép díszekeet lehetett vele csinálni) amitől tönkrement akkor a 2.világháború modot próbáltam telepíteni ami ez :
Telepítsd újra, ha nincs más.
Azért lett fekete a képernyő, mert nem törölted ki a META-INF mappát a minecraft.jar-ból, pedig jóformán ez volt az egyetlen feladatod a másoláson kívül. Valószínűleg a Little Blocks mod csinált valamit, de gondolom használtál MCPatcher-t a skin pack telepítése előtt, akkor szokott még ilyet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!