Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » MINECRAFT SEÍTSÉG kellene....

MINECRAFT SEÍTSÉG kellene. Most meg lehet javítani valahogy?

Figyelt kérdés

az a gond hogy a minecratra feltettem 2modot azok jók is voltak, de amikor másik modot próbáltam berakni csak fekete képernyő lett majd kilépett. csináltam minecrafj.jar-ról biztonsági másolást, mikor visszatettem a másoltat ilyen lett a játék.fekete füst és a kövekben ég a tűz [link]

mit csináljak hogy ne legyen ilyen?

2012. júl. 11. 16:13
 1/6 A kérdező kommentje:
tüzet valahogy sikerült eltüntetnem. most már csak az a por van amit a képen még mindig láttok. azt hogy tüntethetem el? csináltam másik világot ott meg már nincs az a felfelé szálló füst. a füst olyan mint amit a tűz ad.
2012. júl. 11. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:
mien modok voltak ? volt benne valaműi olyan ami tüzet csinált vagy füstöt adott ki?
2012. júl. 12. 15:36
 3/6 A kérdező kommentje:

nem. a too many items meg a little blocks(az olyan hogy kis blockot is le lehet tenni és nagyon szép díszekeet lehetett vele csinálni) amitől tönkrement akkor a 2.világháború modot próbáltam telepíteni ami ez :

http://www.youtube.com/watch?v=C5j-EU5lIus

2012. júl. 12. 23:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Telepítsd újra, ha nincs más.

Azért lett fekete a képernyő, mert nem törölted ki a META-INF mappát a minecraft.jar-ból, pedig jóformán ez volt az egyetlen feladatod a másoláson kívül. Valószínűleg a Little Blocks mod csinált valamit, de gondolom használtál MCPatcher-t a skin pack telepítése előtt, akkor szokott még ilyet csinálni.

2012. júl. 30. 21:38
 5/6 A kérdező kommentje:
meta-inf törölve lett, little block működik, a 2.világháború mod tehette tönkre
2012. júl. 30. 21:46
 6/6 anonim válasza:
Nekemis a2.világháborus mod cseszte szétt:D
2012. szept. 10. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!