Tudtok PS2-re mostanában megjelent játékokat?
Nem, mert ilyenek nincsenek. Ps2-re már nem jelennek meg játékok. Még évekkel ezelőtt olvastam egy hírt, hogy a Sony 2010ig tervezte a ps2 támogatását, nemtudom mi lett belőle, de az biztos, hogy már nem gyártanak rá játékokat.
Kiváló játékok ps2re:
- tekken 4-5 (valaha készült legjobb verekedős sorozat)
- Metal Gear Solid 2-3 (lopakodós lövöldözős, nagyon epikus)
- Shadow of the Colossus (sokak szerint a PS2-n valaha megjelent legjobb játék, lehet benne valami)
- Sok fifa jelent meg rá, én nem szeretem a focit, de barátaim nagyon sokat nyüstölik a mai napig
- Jak 1-3 (platformjáték, nagyon jó fantáziával)
Egyébként nagyon sok jó játék jelent meg rá, érdemes lenne keresgélned. Én csak (a fifán kívül) a kedvenceimet írtam le.
Akkor érdemes beszerezni a Tekken 4-et, az történetileg a 3 folytatása.
Egyébként a ps2 viszi a ps1-es játékokat is, neten már 1-2 ezer forintért is vehetsz olyanokat, némelyiknek annyira jó hangulata van, hogy simán kenterbe veri a legtöbb PS3-as játékot is.
God of War 1-2, Ratchet and Clank Trilogy, Killzone
Ezek nem ma jelentek meg, de igazi ps2 klasszikusok, HIHETETLENÜL egyedi történettel :)
Tekken 3, Kensei Sacred Fist (ez a kettő verekedős)
Crash Bandicoot 1, 2, 3, 4, 5
Ninja Shadow Of darkness
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!