Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok PS2-re mostanában...

Tudtok PS2-re mostanában megjelent játékokat?

Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem, mert ilyenek nincsenek. Ps2-re már nem jelennek meg játékok. Még évekkel ezelőtt olvastam egy hírt, hogy a Sony 2010ig tervezte a ps2 támogatását, nemtudom mi lett belőle, de az biztos, hogy már nem gyártanak rá játékokat.

Kiváló játékok ps2re:

- tekken 4-5 (valaha készült legjobb verekedős sorozat)

- Metal Gear Solid 2-3 (lopakodós lövöldözős, nagyon epikus)

- Shadow of the Colossus (sokak szerint a PS2-n valaha megjelent legjobb játék, lehet benne valami)

- Sok fifa jelent meg rá, én nem szeretem a focit, de barátaim nagyon sokat nyüstölik a mai napig

- Jak 1-3 (platformjáték, nagyon jó fantáziával)

Egyébként nagyon sok jó játék jelent meg rá, érdemes lenne keresgélned. Én csak (a fifán kívül) a kedvenceimet írtam le.

2012. júl. 11. 13:10
 2/7 A kérdező kommentje:
a tekken 5 megvan és pár fifa
2012. júl. 11. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor érdemes beszerezni a Tekken 4-et, az történetileg a 3 folytatása.

Egyébként a ps2 viszi a ps1-es játékokat is, neten már 1-2 ezer forintért is vehetsz olyanokat, némelyiknek annyira jó hangulata van, hogy simán kenterbe veri a legtöbb PS3-as játékot is.

2012. júl. 11. 17:55
 4/7 A kérdező kommentje:
akkor hogy jelent meg a fifa 12 2011-ben?
2012. júl. 23. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért mert a fifa az egy multiplatformos játék, de olyan, ami nagyon-nagyon régre nyúlik vissza. Szinte kötelező a legtöbb platformra kiadni, ameddig még lehetséges.
2012. júl. 23. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:

God of War 1-2, Ratchet and Clank Trilogy, Killzone

Ezek nem ma jelentek meg, de igazi ps2 klasszikusok, HIHETETLENÜL egyedi történettel :)

2012. aug. 3. 00:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Tekken 3, Kensei Sacred Fist (ez a kettő verekedős)

Crash Bandicoot 1, 2, 3, 4, 5

Ninja Shadow Of darkness

2013. aug. 8. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!