Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire veszélyes a játékok...

Mennyire veszélyes a játékok letöltése torrenttel?

Figyelt kérdés

Pontosan milyen törvények vannak erre?

Milyen büntetés járhat,ha megszegi valaki őket?

2012. júl. 10. 23:57
1 2
 11/16 anonim válasza:
Ohh azt elfelejtettem mondani hogy bizonyos anyagi keretek között bár erre nem emlékszem.
2012. júl. 11. 00:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem fognak mindenkit leellenőrizni hogy eredeti játékok vannak e a gépükön vagy sem mert akkor több mint az ország felét megbüntethetnék de ha valamilyen módon kiderül hogy illegálisan töltötted le a játékaidat(aminek az esélye nagyon minimális) akkor azért megbüntethetnek

De nem kell félni,garantálni tudom hogy senki nem fog azért bekopogni az ajtódon hogy "na jöttünk ellenőrizni a géped tartalmát,hátha van rajta valamilyen illegális cucc"

Ha viszont eladod ezeket az illegális játékokat pénzért,na az már más tészta és azért börtönbüntetés is járhat

2012. júl. 11. 01:38
 13/16 anonim válasza:
Akkor büntetnek, ha letöltöd és utána pénzért értékesíted. Sima letöltés és felhasználásnak nincsenek jogi következményei.
2012. júl. 11. 07:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Az op rendszerem eredeti de minden játékot letöltöttem ami nekem van. Eddig semmi sem történt velem és nem is félek hogy fog.
2012. júl. 11. 10:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Tőccsetek nyugodtan.
2012. júl. 11. 10:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez így nem igaz.Ha rájönnek hogy ingyen letöltöttél egy játékot akkor megbüntethetnek,de ennek az esélye kevés

2012. júl. 11. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!