Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire veszélyes a játékok...

Mennyire veszélyes a játékok letöltése torrenttel?

Figyelt kérdés

Pontosan milyen törvények vannak erre?

Milyen büntetés járhat,ha megszegi valaki őket?

2012. júl. 10. 23:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A torrent egy jogi kiskapu jelenleg, nem tudnak ellene tenni.
2012. júl. 11. 00:03
 2/16 anonim válasza:

Bár a szoftevrek letöltésére harapnak, jobban mint a zenékre meg filmekre, hacsak nem töltesz valami irtózatosan sokat, kétlem hogy bajod lenne belőle.

Ennyi erővel minden 2. házhoz becsengethetnének.

Büntetés lehet pénzben, vagy max 2 év börtön azt hiszem. Ha 3 millió feletti kárt okoztál akkor 3 évig terjedő.

2012. júl. 11. 00:03
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem tartanám veszélyesebbnek annál, hogy valószínűleg neked is illegális operációs rendszered van. Nem tudom milyen törvények vonatkoznak a letöltőkre, még nem hallottam olyat hogy valakinek emiatt lett volna problémája.
2012. júl. 11. 00:04
 4/16 A kérdező kommentje:
Csak úgy mellékesen,eredete win7em van :D
2012. júl. 11. 00:09
 5/16 A kérdező kommentje:
De ez teljesen mindegy.
2012. júl. 11. 00:10
 6/16 anonim ***** válasza:
Semennyire. Nem tudom, mennyi az az irtózatosan sok, de nekem havi átlag 1.5 terás forgalommal se volt még soha semmi bajom.
2012. júl. 11. 00:13
 7/16 anonim ***** válasza:
A torrentezés manapság a legegyszerűbb bűncselekmény amit el lehet képzelni. Ennél még az is rizikósabb, ha találsz egy kihalt utcában egy teli pénztárcát és elteszed a tartalmát.
2012. júl. 11. 00:19
 8/16 anonim ***** válasza:
Haramdik vagyok: Oké, csak sok mindenkinek nem eredeti az op. rendszere, szerintem érted mire utaltam. :)
2012. júl. 11. 00:23
 9/16 A kérdező kommentje:
Persze,hogy értettem :D
2012. júl. 11. 00:25
 10/16 anonim válasza:
A mostani BTK szerint letölteni szabad, megosztani nem, tehát ha mondjuk olyan oldalról töltesz ahol nem kell adatot visszatölteni, vagy olyanokat töltesz vissza amik amúgy ingyenesek, akkor elvileg még zöld zónában vagy. De amúgy sokan vannak aki havi szinten 20-30 gigát töltenek le föl és nem érdekli a rendőrséget. Kelet- és Közép-Európában inkább a torrent szervereket szokás szívatni.
2012. júl. 11. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!