GTA 4 vs. Just Cause 2 Szerintetek melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok szerint melyik a jobb? Melyiknek jobb a játékélménye?2012. júl. 10. 14:18
4/8 anonim válasza:
Kár hogy tejesen más mind 2 játék !!! Amúgy gta !!! DE ez olyan kérdés hogy zsíros kenyér vagy lufi !!! Semmi közük egymáshoz !!
5/8 anonim válasza:
Mi az hogy semmi közük egymáshoz? Mindkettő freeroam. Ez ugyanolyan ökör kijelentés, mint hogy a cod meg a battlefield-et nem lehet összehasonlítani, mert teljesen más. Vicc. Egyébként én a just cause 2-re szavazok (mindkettő megvan)
6/8 A kérdező kommentje:
A Gta 4 meg a Just Cause 2 szinte ugyanaz! Mind kettő openworld. Nekem is megvan mindkettő és nekem a Gta 4 jobban tetszik. Szerintem életszerűbb! De "Ízlések és pofonok". :) Csak kíváncsi voltam más hogy gondolja! :)
2012. júl. 11. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!