Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az erdekelne hogy ugy altalaba...

Az erdekelne hogy ugy altalaba mire jo az achievement? Plz steamen mit kapok en azzal hogy azt teljesitem es megkapom attol jobb lesz vmi?

Figyelt kérdés

2012. júl. 9. 05:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van pár játék ahol az achivement unlockol valami itemet,játék módot, mappot de a többségnél semmit sem csinál csak az önértékelésünkre akarnak hatni ezzel.
2012. júl. 9. 07:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz tőlük jobb semmi. Ez inkább csak amolyan unaloműző. Illetve megdobja eggyes játékok élethosszát, ha megpróbálod az összes achievement-et megcsinálni. Na meg lehet vele villogni, hogy milyen faszagyerek vagy.
2012. júl. 9. 07:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon csinál semmit, de valakinek vagy bejön, hogy gyűjtögethet ilyen szarokat, vagy nem.

Nekem nagyon bejön, trófea-ribanc lettem, trófea nélküli játékot már nem is nagyon veszek (szerencsére ~2008 óta kötelező minden játékba).

2012. júl. 9. 08:08
 4/5 A kérdező kommentje:
hehe, hat igaz lehet, bar en mindeg szerettem az adok kapok dolgot ha vmit kinyittam pl jatekban a fejlodes, akkor egy adott ido befektetese utan kaptal vmit, ez kicsit lehangolo
2012. júl. 9. 08:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. azért szeretem őket, mert minden achihoz van valami igényesen megcsinált képecske, (a legtöbb játékban legalábbis igényesek, pl. Valve-os játékoknál) és úgymond üdítően hat, hogy a nagy harc közben a jobb alsó sarokban hirtelen felugrik egy, meg hozzá egy lelkesítő dallam.

+ a játék időtartamát is kitolja, team fortress 2-ben pl. van egy olyan achievement, hogy egy ellenséget kell belelöknöd az egyik pálya közepén található lyukba. Ez olyan 1 órás meló, mert nem hülye az ellenség sem, legtöbben tudják mire megy ki a játék, de ennek ellenére elég sokan teljesítik az achit. De ilyen kitüntetésből van vagy 15-20, ami +15-20 óra játékidőt jelent.

Tök jó lenne, hogy ha egy adott játékhoz minden achievementet megcsinálna az ember, akkor kapna valami pluszt, egy új fegyvert, sapkát, stb. De ilyennel sajnos nem nagyon találkoztam még :/

2012. júl. 9. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!