Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims3 ilyenkor mi a teendő?

Sims3 ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

alapjátékhoz most raktam fel a nemzedékek kiegészítőt.

crackeltem, elindítom a családválasztónál pedig kiadja hogy Lemezhitelesítés sikertelen

nem vagyunk biztosak hogy a lemezed eredeti(valami hosszabb szöveg de ez a lényege)

ilyenkor mit kell csinálni?

2012. júl. 8. 10:42
1 2
 1/11 Lunala ***** válasza:

Szia! :) Az, hogy ezt kiírja azt jelenti, hogy mégsem jó a crack :/ Próbáld meg ezt: [link]

Katt a hatalmas CLICK HERE TO DOWNLOAD THE FIX (PC) szövegre, töltsd le, nyisd meg WinRar-ral, majd a #Crack mappában lévő két fájlt tedd a Program Files/Electronic Arts/The Sims 3/Game/Bin mappába. :)

2012. júl. 8. 12:55
 2/11 A kérdező kommentje:

kösszi mindjárt megpróbálom

az a kérdésem hogy az alapjátékot crackeljem?

2012. júl. 8. 13:35
 3/11 A kérdező kommentje:
jajj bocsi hülye kérdés..
2012. júl. 8. 13:40
 4/11 A kérdező kommentje:
a nemzedékeket kell-e crackelni?
2012. júl. 8. 13:40
 5/11 Lunala ***** válasza:
Nem hülye kérdés, merthogy az alapjátékhoz kell rakni, ahogy írtam :) A Nemzedékekkel nem kell semmit se csinálni :)
2012. júl. 8. 13:54
 6/11 A kérdező kommentje:
köszii :)
2012. júl. 8. 14:02
 7/11 A kérdező kommentje:
...de még mindig nem jó :/
2012. júl. 8. 14:28
 8/11 Lunala ***** válasza:

Más nincs crackelve ugye? (mármint a nemzedékek előtti kiegészítők közül valamelyik)

Alapjáték verziószáma? (Indítópanelen vidd az egeret alul az alapjáték ikonja fölé, és akkor kiírja, hogy milyen verzió)

2012. júl. 8. 14:32
 9/11 A kérdező kommentje:
sikerüült...a nemzedékek crackjét kellett az alapjáték bin mappájába rakni..:)
2012. júl. 8. 14:33
 10/11 A kérdező kommentje:
amit az előbb letöltöttem az pedig az alapjáték crackje volt...és nem a nemzedékeké
2012. júl. 8. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!