GTA VC-ben és SA-ban miért van ez és mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Vice City-t letöltöttem Win7-es gépemre és nem érzékeli se a menüben,se a játékban az egeret :S Játszhatatlan. Pedig az egerem nem hibás,minden más játékban működik. GTA SA-val ugyanaz a helyzet pedig EREDETI a játék,bár a CD már elég karcolt...Lehet valami kompatibilitási hiba?2012. júl. 7. 17:18
1/7 anonim válasza:
próbáld meg a kompatibilitást átállítani xp-re (jobb klikk az ikonra tulajdonságok kompatibilitás xp)
2/7 A kérdező kommentje:
És rendszergazdaként futtatni?
2012. júl. 7. 18:41
3/7 anonim válasza:
szerintem az nem számít ha elindul a játék de egy próbát megér!
4/7 A kérdező kommentje:
Na jó,sehogy sem jó. Rákerestem neten, és sok más külföldi embernek se jó,namind1 annyira nem fontos csak ki akartam végre vinni,mert régen 8-9 évesen a régi gépen elindult csak akkor a bénázás meg a cheatelés ment,meg nem értettem a sztorit angolul.Nem baj rárakom a másik gépre(régi WinXP SP3-al)
2012. júl. 7. 22:34
5/7 anonim válasza:
Win7-be nem fut, sem a Vc sem pedig az Sa....
Nekem a laptopon win7 van és nem megy egyik sem, viszont az asztali gépen Xp van ott mind a 2 fut.
6/7 anonim válasza:
Mér ne menne a Win7-en? Ritka az olyan játék ami csak xp-n menne. A vc-t töltsd le máshonnan.
7/7 anonim válasza:
nekem megy az SA KÉT WIN7-es gépen is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!