A Mirror' Edge-nek mi lett a vége?
Erre gondolsz:
http://www.youtube.com/watch?v=pfHMEcxHHDw
Ami 2:30-nál kezdődik?
Én sem értem 100% mit mondanak, sokat segíteni ha a zene nem szólna a háttérben, de amit értek lefordítom:
"Terrorista támadás a Shard-nál (ez gondolom valamilyen helyszín) 9 ember halálát okozta és még többen sebesültek meg.
Egy XY tag szerint egy biztonsági rés katasztrófa sorozatot okozott "civil védelmező" rendszerében, ezzel fejfájást okozott nem csak a Shardnak, hanem a városnak is.
A gyanúsított nem más, mint a valamilyen CPF (City Protection Force és megvádolt gyilkos, Kate Connors, és testvére Faith Connors.
Bár a (ebbe nem vagyok biztos) merénylet oka még tisztázatlan.
Sok kérdés merült fel, beleértve a Runner-ök szerepét a város működésének destabilizációjában.
Az incidens következményében helyi biztonsági cég, a Pirandello Kruger fogja segíteni a CPF-et.
A PK (Pirandello Kruger) azt ajánlotta, hogy a biztonsági rés kijavításáig ne nagyon küldjünk emaileket vagy telefonáljunk.
A faux? tagok/gyanúsítottak tartózkodási helye jelenleg ismeretlen."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!