Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Mirror' Edge-nek mi lett a...

A Mirror' Edge-nek mi lett a vége?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy végül Jacknife volt a gyilkos, és Feaith testvére tisztázódott, de mi lett Faith-al? Ő szembe szált a rendőrökkel és párat(ha nem is ölt meg) súlyosan megsebesített. Azért kérdezem hogy tudja-e valaki, mert a stáblista alatt valamit még mondtak (gondolom a story végét) de az nem volt lemagyarítva és hallás után nem tudok angolul és gondoltam, hátha valaki aki jól beszél és értette megírhatná nekem. Előre is köszönöm.

2012. júl. 7. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Erre gondolsz:

http://www.youtube.com/watch?v=pfHMEcxHHDw

Ami 2:30-nál kezdődik?

Én sem értem 100% mit mondanak, sokat segíteni ha a zene nem szólna a háttérben, de amit értek lefordítom:

"Terrorista támadás a Shard-nál (ez gondolom valamilyen helyszín) 9 ember halálát okozta és még többen sebesültek meg.

Egy XY tag szerint egy biztonsági rés katasztrófa sorozatot okozott "civil védelmező" rendszerében, ezzel fejfájást okozott nem csak a Shardnak, hanem a városnak is.

A gyanúsított nem más, mint a valamilyen CPF (City Protection Force és megvádolt gyilkos, Kate Connors, és testvére Faith Connors.

Bár a (ebbe nem vagyok biztos) merénylet oka még tisztázatlan.

Sok kérdés merült fel, beleértve a Runner-ök szerepét a város működésének destabilizációjában.

Az incidens következményében helyi biztonsági cég, a Pirandello Kruger fogja segíteni a CPF-et.

A PK (Pirandello Kruger) azt ajánlotta, hogy a biztonsági rés kijavításáig ne nagyon küldjünk emaileket vagy telefonáljunk.

A faux? tagok/gyanúsítottak tartózkodási helye jelenleg ismeretlen."

2012. júl. 7. 17:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez amúgy egy rádiós adás gondolom, nem nagyon mondanak benne semmit, ez csak egy kiskapu, hogyha folytatnák a játékot legyen miről szólnia.
2012. júl. 7. 17:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam, és nagyon szépen köszönöm.
2012. júl. 7. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!