Hogyan kell kioldani a fegyvereket a BF3-ban?
Vannak azok a plusz fegyverek, igaz nem olyan rég játszom de pl még nem tudtam megölni senkit a heggesztöpisztollyal bár vannak rész eredményeim, de a legnehezebb egy jármü elpusztitása heggesztöpisztollyal.
Tudnátok segiteni?
Meg vannak adva a küldetések, azokat kell teljesíteni.
Elég egyértelműek, nincs rajtuk mit magyarázni, próbálkozz, majd sikerül.
Köszi a gyors válaszokat, akkor próbálkozom.
Esetleg lehet olyan hogy valakit meghivok baratot mint ellenség és rajta elvégzem a feladatokat?
Hali ujra én vagyok, még pénteken sikerült teljesintenem mindkét küldetést, vagyis a heg.pisztollyal megöltem egy ellenfelet és egy tankot is, tényleg nem volt nehéz.
De ha már igy belellendültem akkor folytatnám tovább és igy megint a segitségeteket kérném:
a Recon-nál pedig az a feladat ha jol tudom idezni, 5 laser designation: ez konkretan mit jelent és hogyan kell végre hajtani, elöre is köszi.
Köszi mindenkinek a gyors választ, tegnap sikerült meg csinálnom.
Volna még egy kérdésem: a Recon nal van még egy negyedik kütyü is, 4kis talpacskan egy kis rakéta szerü valami (bocsi hogy most hirtelen nem jut eszembe a neve), nos az a valami mire szolgál, mit lehet vele csinálni?
Köszi elöre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!