Titokban wowozás? (lent. Bőv)
Figyelt kérdés
Segítségeteket kérném. anyám eltiltott a wowtól azzal a mondattal,h túl sokat játszom. nos meló után játszok csak du3tól este 10-ig. nagyon nagyon ver az ideg hisz nyáriszünet van és még fizetem is.unatkozom itthon kell a játék!!! viszont nem lehetne az asztalon a wow ikonját eltüntetni ? elrejteni ? mert ah feljön mindig az asztalt nézi,h wowozok-e -.- valaki valami tanácsot,voltatok már ilyen helyzetbe ? 16/L2012. júl. 4. 17:38
11/16 anonim válasza:
Na előző vagyok, talán ez segít: [link]
Nem próbáltam ki, de csak nem lehet olyan bonyolult.
12/16 anonim válasza:
Vannak a beálitásnál hogy az asztal ne látszodjon és amikor eggyik sarokba iszed az egeret vagy le akkor jön elő.Problem?Meg anyád nincs egésznap otthon vagy igen?
13/16 anonim válasza:
Az nem megoldás, hogy nem látszik az egész tálca, ha anyja tudja, hogy hol van a tálca, és mit kell rajta látnia, akkor követelni fogja, hogy mutassa meg...
14/16 anonim válasza:
16 éves lány hogy lehet ekkora kocka?? o.O
15/16 anonim válasza:
Én képtelen vagyok 7 órát WoW-zni mondjuk Skyrimozni igen...
16/F
16/16 DrunkenFist válasza:
Elég lenne csak az ikon képét lecserélni. :D Pl ami egy mappát ábrázol vagy Firefox vagy akármi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!