Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Warrior-hoz adnátok tippeket?

Warrior-hoz adnátok tippeket?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok és szeretnék segítséget kérni a kaszttal kapcsolatban.

Tank legyen vagy DPS? Melyikben a jobb?

Pve vagy Pvp? Igazából nem nagyon értem a különbséget, csak annyit, hogy egyik a környezet ellen hasznos a másik pedig a játékostársaim ellen. Melyikkel megyek többre? Kifejtené valaki bővebben a lényegüket?

Előre is köszönöm szépen!

2012. júl. 4. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

PVP az mikor battle groundokra mész harcolsz más játékosok ellen, és az abból szerzett pontból veszel pvp cuccokat.

PVE mikor instancekbe mész és ott gép általá vezérelt mobok és bossok ellen harcolsz.

Kinek mi jön be.

Warriorral DPS-enli könnyebb mint tankolni, meg kisebb felelősség is, de a tank sokkal keresettebb. (PVE-ben)

Amúgy melyik szerón vagy?

2012. júl. 4. 15:04
 2/5 Csiß ***** válasza:
100%
Igazából ezt neked kéne tudnod hogy milyen stílust szeretnél játszani.Pve-ben(játékos vs gép) a tank warri talán jobban preferált mint a dps.Pvp-ben(játékos vs játékos) viszont nem nagyon érvényesül a tank.Maximum zászlót vinni jó vele mert kicsit nehezebben hal meg mint egy dps warrior.Viszont cserébe sz@rt se sebez ^^ (eredetin..törtön passz)
2012. júl. 4. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Tankra mindig nagy szükség van, random dungeonba is elöbb fog berakni, mint egy DPS-t. De ezt neked kell tudodnod, hogy te akarod védeni a party-t/raid-et vagy inkább jó nagyokat pofozol a bossoknak.

Pve-hez tartozik az instázás vagy amikor csak farmolgatsz, fejlődsz. Instákba (amik 5 fősek), raid-eken (amik 10-25 fősök) tudsz szerezni jobb cuccokat.

Pvp (Player vs. Player) amikor párbajozol valakivel, vagy battleground-on harcolsz más játékosok ellen. Ezt is te tudod melyiket szereted jobban. Hogy melyikre mész többre az rajtad múlik, ha ügyes vagy mindkettő jól megy majd.

Tényleg amúgy wow-ozol? Mert én úgy válaszoltam mintha igen :D

2012. júl. 4. 15:07
 4/5 Csiß ***** válasza:
100%

"@1 Warriorral DPS-enli könnyebb mint tankolni, meg kisebb felelősség is"

Ja igen..Ha tank vagy nem árt ha az összes boss taktikát ismered és tudod mikor milyen def cd-t érdemes használni mert lehet hogy gyorsan halsz és nem fognak szeretni a többiek :P (pve)

2012. júl. 4. 15:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, nagyon hasznos volt :D A válaszok alapján a Pve a szimpatikus és a tank szerep :) A talentolással nem lesz gáz, de azt nem tudom majdnem full prot-ban milyen gyorsan fejlődök majd.
2012. júl. 4. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!