Warrior-hoz adnátok tippeket?
Kezdő vagyok és szeretnék segítséget kérni a kaszttal kapcsolatban.
Tank legyen vagy DPS? Melyikben a jobb?
Pve vagy Pvp? Igazából nem nagyon értem a különbséget, csak annyit, hogy egyik a környezet ellen hasznos a másik pedig a játékostársaim ellen. Melyikkel megyek többre? Kifejtené valaki bővebben a lényegüket?
Előre is köszönöm szépen!

PVP az mikor battle groundokra mész harcolsz más játékosok ellen, és az abból szerzett pontból veszel pvp cuccokat.
PVE mikor instancekbe mész és ott gép általá vezérelt mobok és bossok ellen harcolsz.
Kinek mi jön be.
Warriorral DPS-enli könnyebb mint tankolni, meg kisebb felelősség is, de a tank sokkal keresettebb. (PVE-ben)
Amúgy melyik szerón vagy?

Tankra mindig nagy szükség van, random dungeonba is elöbb fog berakni, mint egy DPS-t. De ezt neked kell tudodnod, hogy te akarod védeni a party-t/raid-et vagy inkább jó nagyokat pofozol a bossoknak.
Pve-hez tartozik az instázás vagy amikor csak farmolgatsz, fejlődsz. Instákba (amik 5 fősek), raid-eken (amik 10-25 fősök) tudsz szerezni jobb cuccokat.
Pvp (Player vs. Player) amikor párbajozol valakivel, vagy battleground-on harcolsz más játékosok ellen. Ezt is te tudod melyiket szereted jobban. Hogy melyikre mész többre az rajtad múlik, ha ügyes vagy mindkettő jól megy majd.
Tényleg amúgy wow-ozol? Mert én úgy válaszoltam mintha igen :D

"@1 Warriorral DPS-enli könnyebb mint tankolni, meg kisebb felelősség is"
Ja igen..Ha tank vagy nem árt ha az összes boss taktikát ismered és tudod mikor milyen def cd-t érdemes használni mert lehet hogy gyorsan halsz és nem fognak szeretni a többiek :P (pve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!