MIért nem jó a SIMS3-mam?
Figyelt kérdés
letöltöttem a sims3-mat,és amikor egy életet játszok(szóval,ha csak építek,vagy családot csinálok,órákig is jó)akkor kb 9-12perc után a monitoron sok színes csík lesz,picit lefagy,és utána lerakja a tálcára,és hibajelentést akar mindig küldeni és mikor abbahagyja a színes-csíkos "képernyővédőt" akkor egyszercsak ujraindul az egész gép(magátol).Lehet,hogy életmodban sokat kell dolgozni és nembírja a proci(egyik haver eztmondta) ugyanis 1.80GhZ-es,de 2magos,ezzel lehet a baj? Köszi a segítséget.2009. júl. 9. 16:39
1/5 A kérdező kommentje:
ja és nemírtam ki mikor letöltöttem,hanem deamon tools-szal raktam föl+crackeltem.
2009. júl. 9. 16:40
2/5 anonim válasza:
A színes csíkok szerintem a videokártya hibája lehet. Az milyen? Mennyi memória van a gépbe?
Az én gépembe nincs 2 magos proci se még sincs semmi gond a játékkal, néha kicsit lassú, de ennyi. Ez is 1.80Ghz-es.
3/5 A kérdező kommentje:
aha,igaz,mert most kiprobáltam és valamit az Ati-val kapcsolatban írt,de akkor aztnemértem,h miért lesz fekete a képernyő(olyan mintha készenlétben lenne,csak nem indul).Meg persze van amikor ujraindul,és ez annak a következménye,hogy a proci felmelegedik sajna
2009. júl. 9. 18:24
4/5 A kérdező kommentje:
de ha nem a proci val van a baj,hanem a VK-val,akkornemtom,hogy most azért miért indul ujra,meg miért rakja magát "készenlétbe"...
2009. júl. 9. 18:25
5/5 anonim válasza:
szerintem VGA drivert kell firssíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!