Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox 360-on, vagy ps3 slim-en...

Xbox 360-on, vagy ps3 slim-en szebb a Gta 4?

Figyelt kérdés
Melyiken szebb és játszhatóbb a Gta 4? Azt mondják, hogy pc-nél rosszabb a grafikája, na most ezt hogy képzeljem el? Nagyon csúnya, életlenek a vonalak, esetleg elmosódott? Még nem láttam konzolon Gta-t! Egy 200.000 Ft-os pc-nél egyértelmű, hogy minden csúnyább, de konzolon milyen? köszi
2012. jún. 29. 19:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ja, igen! Mi az az AC? Leirnád a teljes nevét?
2012. jún. 30. 15:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Assassin's Creed.

Az meg hogy megfogja a konzolokat vagy már nem tudom milyen kifejezést használtunk azt jelenti, hogy a konzolok hardvere nem bírna sehogy sem többet, akármilyen trükkökkel sem.

PS3-ba van "rejtett erő", ez azt jelenti, hogy a fejlesztők még tudnak rajta optimalizálni, jobban meg tudják írni a játékokat és így jobb grafika, nagyobb poligonszám, stb érhető el.

Box már 1-2 éve 100%-on van, már nincs sehol semmilyen "rejtett erő", tehát már nem fogsz szebb játékokat látni rajta, mint tavaly vagy régebben.

De ettől még nem akad a játék.

Megpróbálom egy hasonlattal leírni: ha futsz, és mondjuk 30 km/h feszegeti a határaidat, az azt jelenti, hogy már nem fogsz sehogy sem 40 km/h-val futni, de ettől még nem kezdesz el összeesni vagy bármi.

És igen, tényleg homályos a játék, és elég recés, de ez sokakat nem zavar, tekintve, hogy 10+ milliós eladásai vannak (pontos számnak most nem nézek utána).

Én is azt mondom, hogy ha már sanbox játék, akkor vagy Assassin's Creed, esetleg Just Cause 2, grafikailag mindegyik jobb nála, szerintem maga a játék is jóval jobb.

AC a reneszánszkorban játszódik (vagy ha nem is reneszánszban, de valahol a középkorban), JC2 meg mai, lövöldözős, szabadban mászkálós, ugrálós, elég jól el lehet vele szórakozni.

2012. jún. 30. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Amúgy meg menj be egy konzolboltba, és kérd meg az eladókat, hogy egy GTA-t rakjanak már be a boxba/ps-be, mert ezen múlik, hogy vennél-e egyet.

Konzolvilág-ba amikor legutóbb voltam volt kiállítva egy box amin pont a GTA 4 ment, lehet most is van még.

2012. jún. 30. 15:53
 14/14 A kérdező kommentje:
A gta 4 feelinget egyik játék sem adhatja vissza! Köszönöm a választ!
2012. jún. 30. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!