Xbox 360-on, vagy ps3 slim-en szebb a Gta 4?
Az akkori technológia miatt Xbox 360-on szebb a játék, viszont nem igazán vehető észre rajtuk különbség.
Gyengébb felbontás, textúra, alacsonyabb FPS - kb. ez a konzolos GTA grafja, mind PS3-on, mind X360-on. Utóbbin egy halványcsíkkal jobb.
Köszi a választ, ilyesmit kérdeztem korábban is, és valaki ugy leírta, hogy ilyen játszhatatlan, meg olyan ocsmány, stb..ha csak you-tubon nézem, akármelyik konzolon a játékot, még ott is szép nagyon.. Szóval olyantól, hogy recés a kép, vagy gagyik az árnyékok, vagy szaggat, nem kell félnem?
Eredetibe venném azért kérdezem!
Szerintem is nagyon ocsmány, és mindkettőn ugyanolyan ronda.
Homályos kép, 0 élsimítás, stb.
PC-hez képest ég és föld.
''Ez a játék feszegeti a jelenlegi Xbox-ok -at''
Ezt te sem gondoltad komolyan.. Nekem Xbox 360 Slim 4GB-m van 120 GB-s hozzá vett vinyóval, és már kijátszottam rajta a GTA 4-et, semmi probléma nem volt vele, lehet hogy a te 52 MB-s boxodon laggol, de másén nem.
Pedig igaza van, feszegeti a konzolokat, mint a játékok 90%-a már 2-3 éve (főleg a boxot), de ez nem ugyanazt jelenti, hogy akadna.
Az igaz hogy elég durva grafika, meghogy 4 évesen is kifog a konzolokkal, de azért nem annyira hogy élvezhetetlen legyen a játék..
Amúgy ott van az AC sorozat, játszd azt, sokkal jobb.
Mostmár nem vágom az egészet.."annyira nem, hogy élvezhetetlen legyen"-"Megfogja a konzolokat"
Most akarom xbox 360 slim-el együtt megrendelni a játékot, és engem kifejezetten a Gta4 érdekel! Amióta kijött mindig is szerettem volna játszani vele! A notebookomon meg sem moccanna, ezért régóta tervezem, hogy: konzol/Gta4 !
Szóval engem ez az egy játék érdekelne! Nincs egyik haveromnak sem, így nem tudom megnézni, a youtube-on meg nem olyan! Légszi, le tudnátok e irni, hogy:
-Nem szaggat (még egy picit sem)?
-Tényleg homályos e a játék?(élek)?
-Szép lenne ha összekötöm egy 22 colos full hd led tv-vel HDMI kábellel?
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!