Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox 360-on, vagy ps3 slim-en...

Xbox 360-on, vagy ps3 slim-en szebb a Gta 4?

Figyelt kérdés
Melyiken szebb és játszhatóbb a Gta 4? Azt mondják, hogy pc-nél rosszabb a grafikája, na most ezt hogy képzeljem el? Nagyon csúnya, életlenek a vonalak, esetleg elmosódott? Még nem láttam konzolon Gta-t! Egy 200.000 Ft-os pc-nél egyértelmű, hogy minden csúnyább, de konzolon milyen? köszi
2012. jún. 29. 19:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Az akkori technológia miatt Xbox 360-on szebb a játék, viszont nem igazán vehető észre rajtuk különbség.

Gyengébb felbontás, textúra, alacsonyabb FPS - kb. ez a konzolos GTA grafja, mind PS3-on, mind X360-on. Utóbbin egy halványcsíkkal jobb.

2012. jún. 29. 19:46
 2/14 anonim ***** válasza:
Grafikailag gyakorlatilag semmilyen különbség nincs a 2 konzolverzió között. PC-nél sem rossz a grafika, csak kegyetlenül rossz lett az optimalizációja és ahogy te is leírtad, csak elég drága PC-ken fut el rendesen. Ahogy az előző válaszoló is leírta, a PC-n állítható magasabb felbontásnak köszönhetően valamennyivel szebb a PC-s verzió és ha megvan az erős gép hozzá, akkor az FPS érték sem esik le sűrűn, ami a konzoloknál gyakrabban megesik, ugyanis ez a játék már eléggé feszegeti a jelenlegi konzolok teljesítményének határát.
2012. jún. 29. 19:58
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, ilyesmit kérdeztem korábban is, és valaki ugy leírta, hogy ilyen játszhatatlan, meg olyan ocsmány, stb..ha csak you-tubon nézem, akármelyik konzolon a játékot, még ott is szép nagyon.. Szóval olyantól, hogy recés a kép, vagy gagyik az árnyékok, vagy szaggat, nem kell félnem?

Eredetibe venném azért kérdezem!

2012. jún. 29. 20:03
 4/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon ocsmány, és mindkettőn ugyanolyan ronda.

Homályos kép, 0 élsimítás, stb.

PC-hez képest ég és föld.

2012. jún. 29. 21:36
 5/14 anonim ***** válasza:

''Ez a játék feszegeti a jelenlegi Xbox-ok -at''

Ezt te sem gondoltad komolyan.. Nekem Xbox 360 Slim 4GB-m van 120 GB-s hozzá vett vinyóval, és már kijátszottam rajta a GTA 4-et, semmi probléma nem volt vele, lehet hogy a te 52 MB-s boxodon laggol, de másén nem.

2012. jún. 30. 10:51
 6/14 A kérdező kommentje:
Heló, a grafikáról mondanál pár szót?
2012. jún. 30. 12:14
 7/14 anonim ***** válasza:

Pedig igaza van, feszegeti a konzolokat, mint a játékok 90%-a már 2-3 éve (főleg a boxot), de ez nem ugyanazt jelenti, hogy akadna.

2012. jún. 30. 13:05
 8/14 A kérdező kommentje:
Egyiken sem akad? egy kicsit sem? ez a játék szinte minden kütyüt megfog pedig 4 éves basszus..akkor milyen lesz az 5? :O
2012. jún. 30. 13:15
 9/14 anonim ***** válasza:

Az igaz hogy elég durva grafika, meghogy 4 évesen is kifog a konzolokkal, de azért nem annyira hogy élvezhetetlen legyen a játék..

Amúgy ott van az AC sorozat, játszd azt, sokkal jobb.

2012. jún. 30. 14:33
 10/14 A kérdező kommentje:

Mostmár nem vágom az egészet.."annyira nem, hogy élvezhetetlen legyen"-"Megfogja a konzolokat"

Most akarom xbox 360 slim-el együtt megrendelni a játékot, és engem kifejezetten a Gta4 érdekel! Amióta kijött mindig is szerettem volna játszani vele! A notebookomon meg sem moccanna, ezért régóta tervezem, hogy: konzol/Gta4 !

Szóval engem ez az egy játék érdekelne! Nincs egyik haveromnak sem, így nem tudom megnézni, a youtube-on meg nem olyan! Légszi, le tudnátok e irni, hogy:

-Nem szaggat (még egy picit sem)?

-Tényleg homályos e a játék?(élek)?

-Szép lenne ha összekötöm egy 22 colos full hd led tv-vel HDMI kábellel?

köszönöm!

2012. jún. 30. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!