Nem indul el a Sims 2, miért?
Figyelt kérdés
Mi van ilyenkor?
A netről letöltöttem a Sims 2 alapjátékot, első nap minden rendben ment, de másnap, amikor el akartam indítani, azt írta ki, hogy: "Kérlek ellenőrizd, hogy a Sims 2 Egyetem a meghajtóban van-e". És amikor újratelepítettem ugyan ez volt, másnap megint csak nem működött.
Mit tegyek ilyenkor? Végtére nem rakhatom mindig újra, mert így folyton elvesznek az elmentett játékmenetek, de ráadásul az alapjátékot töltöttem le.
Tudnátok valamit javasolni, hogy mit tegyek???
2012. jún. 28. 12:50
1/2 anonim válasza:
"Kérlek ellenőrizd, hogy a Sims 2 Egyetem a meghajtóban van-e" Nem tudsz magyarul???? Nyilván egy .iso fájlt töltöttél le amit be mountoltál. Amikor indítod akoor is be kell mountolni!
2/2 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok valami nagy számítógép zseni, az alapokat tudom a többit az unokatestvérem intézi. Szóval ide fordultam kérdéshez hátha kapok valakitől egy kedves, és érthető választ. De köszi, majd megpróbálom. :)
2012. jún. 28. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!