Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Feltelepítettem a sims 3 :...

Feltelepítettem a sims 3 : showtime-ot. Elindul a játék de kiírja, hogy nem biztos, hogy eredeti a fájl. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy pontosan mit ír ki, csak valami hasonlót, hogy jogi alapon rossz...

2012. máj. 31. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Crackelted a játékot telepítés után?
2012. máj. 31. 22:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, legalábbis ha jól csináltam! :)
2012. jún. 1. 08:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát a crack arról szól, hogy ami a crack mappában van file azt átmásolod oda ahova telepítetted a játékot, és akkor megkérdezi, hogy cseréli? és ott rá kell menni hogy igen. Szóval nem bonyolult, ha így csináltad akkor nem tudom :( először nekem is mindig ezt szokta kiírni aztán mikor 2.szorra is megcsinálom a cracket utána jó :D csináld meg mégegyszer, indítsd újra a gépet és ha még mindig nem jó akkor passz :(
2012. jún. 1. 10:26
 4/6 anonim ***** válasza:

A Showtime csak eredetiben működik, mertindítás után a szerver ellenőrzi a seria számot, amit regisztrációban megadtál. Net nélkül nem is működik ez a kiegészítő már. Ezt az illegális letöltésem miatt vezették be...

Ha szeretnél vele játszani, meg kell venni...

2012. jún. 5. 10:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem igaz, nem kell megvenni.... ;)

Én sem vettem meg, a barátom letöltötte torrenten keresztül, és ő is telepítette fel, mert ezekhez a dolgokhoz jobban ért, mint én.

Nekem is kiírta ezt ennél a kiegészítőnél.

Ilyenkor azt hiszem újból felismertette a Daemon Tools-zal, meg hasonlók. Másik serial-lal próbáld meg esetleg!

2012. jún. 5. 16:05
 6/6 anonim válasza:
honnan szedtétek le?
2012. jún. 21. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!