Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ghost Recon Future Soldier? :

Ghost Recon Future Soldier? :

Figyelt kérdés
Már a harmadik verziót szedem,de 1iksem hajlandó elindulni,van auto crack meg minden ami kell! mégis ez az üzenet fogad mindnél:keresse a problémát a z interneten?!a gépem természetesen meg van hozzá,elis várnám az 1920as felbontást stb de nem indul,komolyan idegesítőek ezek a mai játékok meg aki feltölti,nem lehetne egyszerűen setup,crack jáátééék?! fujj.. valaki segítsen már 64bites a rendszerem
2012. jún. 28. 12:14
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
meg nem vagyok ragyás kocka kut y a hogy mindent megveszek mert ki HA ÉN NEM GYEREK VAGYOK,fent van a neten amit fizetek sajűát erőből és játszok vele ha nagyon megtetszik előfordulhat hogy beruházok rá!!!
2012. júl. 1. 17:23
 22/25 anonim ***** válasza:
Igaz nem kell megvenni 8000ft rákölteni nem éri meg
2012. júl. 8. 23:07
 23/25 pegazus900 válasza:
ne updatelj és a future soldier.exe-t indist rendszer gazdaként nekem ugy megy
2012. júl. 10. 19:19
 24/25 A kérdező kommentje:
már működik ! de azért kösz !
2012. júl. 10. 23:25
 25/25 anonim válasza:
Nekem valami gyökér le jelszavazta a crack.rar-t,hogy rohadna le a feje az összes előttem kommentelővel együtt!.ez van sprite_""
2013. márc. 20. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!