Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ghost Recon Future Soldier? :

Ghost Recon Future Soldier? :

Figyelt kérdés
Már a harmadik verziót szedem,de 1iksem hajlandó elindulni,van auto crack meg minden ami kell! mégis ez az üzenet fogad mindnél:keresse a problémát a z interneten?!a gépem természetesen meg van hozzá,elis várnám az 1920as felbontást stb de nem indul,komolyan idegesítőek ezek a mai játékok meg aki feltölti,nem lehetne egyszerűen setup,crack jáátééék?! fujj.. valaki segítsen már 64bites a rendszerem
2012. jún. 28. 12:14
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
de nem értem hogy mért kell írni h vegyem meg mikor most a netes verz re keres a problémát ?? szal nehogymár én legyek a hibás
2012. jún. 28. 13:20
 12/25 A kérdező kommentje:
Már elindul/megy rendesen a játék !! az első válaszoló aki ugyanúgy kalóz mint majdhogy nem mindenki,az legközelebb maradjon csendbe!
2012. jún. 28. 23:12
 13/25 anonim ***** válasza:
De mi van itt emberek? Már a lopáshoz is segítséget kérnek?
2012. jún. 30. 18:01
 14/25 anonim ***** válasza:
Kérdező: eredeti játék 8 ezer forint, nem tudom, hogy honnan veszed ezt a 15 ezres hülyeséget?
2012. jún. 30. 18:04
 15/25 A kérdező kommentje:
gyóvan elkényeztetett okostojasok gyóóóvan!!! én nem fogok fizetni 8-10 ezret azért h vmit 2xer végig játszak!! de ezt lehet beszerzem mert nagyon tetszik főleg mivel nem vagy gazdak sardarab és ingyen is letom tölteni ennyih!!! INGYEN EZ NEM EGY KOCSI VAGY HÁZ BAKKER PÁR ÓRÁS JÁTÉK !! de elhiszem kis gyerkőcök ti megvesztek minden..ha így van akkor máshova ugassátok el jóó
2012. jún. 30. 18:14
 16/25 A kérdező kommentje:
meg elég szánalmasak vagytok!! loptok ti is filmet,zenét játékot BIZTOSVAGYOK BENNE ÉS NEKEM UGATTOK?? NEKEM VAN ESZEM MERT NEM FIZETEK ééééérte 10ezret h lehet nem jön be vagy 1szer pörgetem ki ... de titeket széthuznak látom az állam kedvence lesztek ;)))
2012. jún. 30. 18:17
 17/25 anonim ***** válasza:
Ne is vedd meg, tele van hibákkal.
2012. jún. 30. 18:26
 18/25 anonim ***** válasza:
Rosszul van átportolva pc-re, olvastam hogy amerikába csomóan visszaviszik az eladónak, mert játszhatatlan.
2012. jún. 30. 18:28
 19/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, a kis monológodban több logikai bukfenc is van:

Te is szívesen lennél gazdag, de úgy látom, hogy nem vagy az és ezért iszonyat irigy vagy arra, aki esetleg megveszi a játékot és multizhat is.

A gazdagok is ugyanúgy le tudják tölteni, csak ők nem sajnálnak költeni rá. Ellenben veled, sokan szeretnek eredeti játékkal játszani, amiben sokkal kevesebb hiba van, mint a feltört változatában.

Minket nevezel gyerkőcnek. Az írásod alapján lehetnél akár 14 éves is, bár már jóval több vagy.

Szerintem egy pártatlan ember téged nevezne szánalmasnak, nem minket. Itt vered magad már napok óta, mert beszólt neked egy válaszoló. Szerinted ez mennyire normális?

A játék pedig továbbra is megvehető 8 ezer forintért. (nem 15-ért és nem is 10-ért...)

A helyedben mélyen magamba néznék, mert aki ennyire irigy és spúr, annál már komoly gondok vannak.

2012. jún. 30. 18:49
 20/25 A kérdező kommentje:
1általán nem vagyok irígy arra aki megveszi azt a játékot amit nagyon szeret és multizni akar..nekem is van 4-5 játékom neves játékok de,,nem veszek meg mindent amivel játszok mert nem vagyok bolond !! ez egy remek játék ha 800ft lesz tuti megveszem:DD!!!
2012. júl. 1. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!