Prince of Persia Warrior Within SEGÍTSÉG?
Már a játék végén tartok ott hogy már levette a herceg a Sandwraith maszkot és jönne Kaileena
na ott amikor átlöki Kaileena-t a portálon a jelenbe, nekem valamiért nem működik, pedig működnie kéne
Víz kardom van és felvettem a titkos fegyverek közül azt amelyik sárgán világít
a Víz kardot még azelőtt megszereztem mielőtt Sandwraith-é változott volna a herceg (ez nem tudom mennyit miben befolyásol, de elméletben a Sandwraith alatt is Skorpió kardnak kéne lennie a videóbejátszások miatt)
Ez a játék tele van bugokkal, de youtube videókon nem láttam ilyenfajta hibát :/
A válaszokat előre is köszönöm
Na most úgy tűnik a hiba ott volt hogy Sandwraithként felvettem a víz kardot
Ma visszatöltöttem azt a mentésemet amelyik még a Sandwraith előtt volt de most nem vettem fel a víz kardot csak azután hogy visszaváltoztam herceggé
Ja meg a sárgán világító titkos kardot sem vettem fel de kétlem hogy ez számítana
Na de mostmár működött a portál, első neki futásra le is győztem a Dahakát :D (nem volt valami nehéz őszintén szólva, pedig nem is easy-n hanem normal-on játszottam ha nem csal az emlékezetem) :D
Amúgy úgy vettem fel Sandwraith előtt a víz kardot, hogy összegyűjtöttem nyolc élettöltőt és amikor el kellett menni a trón terembe ahonnan tovább nyílt az út a sandwraith maszk felé, a central hall-ban a sziklákat elforgatva vissza jutottam abba a terembe amelyikben még a játék elején Shahdee futott
Ott van az utolsó élettöltő, és megszereztem aztán felvettem a vízkardot és utána mentem a Sandwraith maszkért
De úgy tűnik emiatt nem működött az utolsó portál (persze az is lehet az én gépemmel volt valami)
Mindegy most hogy miután visszaváltozott herceggé vettem fel a vízkardot már működött szal most örülök hogy kijátszottam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!