Hogy lehet a sims3 ban ikreket csinálni?
Figyelt kérdés
valaki kérlek írjatok fontos lenne2012. jún. 23. 13:01
1/6 Lunala válasza:
Mármint, hogy a simeidnek ikre legyen? Az egyikkel(vagy mindkettővel) vetesd meg a "Termékenységi kezelés" éltre szóló jutalmat. :)
2/6 szederkebabyy válasza:
nekem úgy lettek ikrek, hogy minden nap (a terhesség alatt) egy dinnyét és egy almát etettem meg vele közvetlen egymás után a gyümölcsöket. Így fiú-lány ikrek lettek, ha viszont lány-lányt akarsz akkor 2dinnyét etess meg vele , ha két fiút akkor 2 almát etess meg vele egymás után. Lehet hülyeségnek gondolod de nekem be jött :)
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm de még azt kérdezném hogy hogy lehet almát vagy dinnyét etetni vele?
2012. jún. 25. 09:33
4/6 Lunala válasza:
Mondjuk vehetsz a boltban, aztán katt rá a simed eszköztárában és lesz egy olyan opció, hogy Egyen! :)
5/6 szederkebabyy válasza:
A boltban is meg lehet venni, ahogy az előző válaszoló írta de termeszthetsz is dinnyét asszem 7. kertészkedési szinten almát meg már az elsőn lehet, de ha ez neked nem felel.meg akkor egyszerűen készíts olyan ételeket amiben ezek a gyümölcsök vannak...nem olyan hatásos, de ha nincs más ez is megfelel :) :) sok.sikert
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. jún. 26. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!