Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi ez az ÁÉÁÍŐÁŰ név MW2, MW3-ba?

Mi ez az ÁÉÁÍŐÁŰ név MW2, MW3-ba?

Figyelt kérdés
Tört szerveren játszok mindkettőn,és már egyre többször látom hogy vannak ilyen hülye nevű játékosok. Ezek átlalában cheaterek,aimoznak meg minden. Kik ezek és miért ilyen nevük? Ti már találkoztatok ilyennel? Ja és van mikor teleírják a chat-et ékezetes magánhangzókkal és hiába ír nekik admin vagy bárki ,hogy ne spameljen,szinte meg se hallja. Gondolom magyarok vagy nemtudom,mert más nyelvbe nincsenek ezek a betűk

#fps #MW3 #noob #áéáéáé
2012. jún. 21. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért írnak ilyen betűkkel, mert nem latin betűs a klaviatúrájuk, hanem pl. ciril, amit a te COD-od nem tud megjeleníteni, ezért megpróbálja más karakterekkel helyettesíteni, aminek ez lesz a következménye. Szóval valószínűleg szerbek, ukránok, oroszok.
2012. jún. 21. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:
általában oroszok. 12-en aimoztak, de volt 1 orosz akit nem tudtak megölni olyan jó aimja volt. fejvadászat volt ellene de szerezte a moabokat sorra
2012. jún. 22. 08:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Rohadjanak meg,pedig régen sokat CS1.6-oztam,meg CSS-ztem orosz tört szervereken,azt hittem ők becsületes játékosok...
2012. jún. 22. 12:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!