SIMS 3: Megöltem a kaszást és most nem halnak meg a simek. Hogy tudom őt vissza/ újra létre hozni?
Sehogy, annak a családnak annyi, javaslom kezd új városban, új játékkal.
itt legalul nézd meg
Ahan. Kíváncsi voltam milyen az, ha megöregszik. Először egy csont fekete ember lett belőle, aztán meg kipurcant...
Írd be ezt a kódot: testingcheatsenabled true
Shift+katt a kaszásra-Életszakasz váltása
Annyiszor kell életszakaszt váltani, amíg a jobb felső sarokban meg nem jelenik egy üzenet olyan témával, hogy a Kegyetlen Kaszás elhunyt.
Ha letöltesz fegyvereket (pl. pisztoly, gépfegyver) akkor is meg lehet ölni a kaszást.
Így:
ha letöltöted a gépfegyvert akkor vásárlásmódban vedd meg (érdemes kettőt venni és az egyiket egy másik családtagod eszköztárjába tenni!), rakd a simed eszköztárjába, lőj le egy simet, utána ugye a "gyilkost" elviszik a zsaruk, eljön a kaszás és a másik simeddel lődd le! Amikor elvégezte a "rituálét" akkor a kaszás is meghal. Elég röhelyjes amikor saját magát elviszi!!! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!