Xbox 360-at szeretnék venni csak nem tudom, hogy jtag/rgh-val lejátsza-e az írt játékokat. Vagy ha nem játsza le és mellé még ki is flasheltetem nem kell-e aggódni a játékok védelme miatt?
Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 17:26
1/6 anonim válasza:
Hogyne, költsél rá még vagy 30 ezret, hogy működjenek a játékok, elvégre rohadt sok pénz 4-5 ezer forint egy eredeti játékért...
Szánalmas...
2/6 anonim válasza:
4-5k tényleg nem sok... de ha belegondolsz, hogy kb. 10-15k-ért flasheltetik a géped és utána kb 1-1.5k ért vennéd a játékokat. szerinted melyik a jobb?
3/6 anonim válasza:
Szerintem az eredeti játékok.
Az élmény, a gyűjtögetés, az érték, a live, a szolgáltatások miatt.
Ezerszer jobban megéri...
4/6 anonim válasza:
Kevesen flasheltetnék ha négy-ötezer forint lenne egy játék. De kisbarátom hidd el, hogy 15.000 és 20.000 között mozog egy valamire való játék. De a 10.000-et biztos elérik.
5/6 anonim válasza:
Pedig 4-5 ezer forintért rengeteg jó játékot lehet venni.
A 15-20 ezer meg a tipikus habzószájú baromság.
6/6 anonim válasza:
Aki megteheti, hogy egy játékot megvesz 10.000-ért, az örül a fejének, és megy a boltba, aki nem teheti meg, az pedig elindítja a torrentet, azután pedig kiírja.
Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!