Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van egy XBOX 360 Arcade 20Gb,...

Totti 1013 kérdése:

Van egy XBOX 360 Arcade 20Gb, HDMI, Flash LT+ 2. 0 flashel lehet kiírni rá játékokat?

Figyelt kérdés
szeretnék játékokat csak nem tudom milyen játékokra elég ez a flash 2012-esekre is jó .Hogy kell játékokat kiírni azt írják elég bonyolult meg valami 2 program kellen hol találom ezeket?Pontos leírást esetleg ha tud adni valaki előre is köszönöm
2012. jún. 18. 22:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Tényleg bonyolult a játékok kiírása az tény a flash az csak egy dolog rengeteg olyan játék van ami még ezeken is megy állítólag. Nekem nincs flashelve az xboxom néhány eredeti játékkal játszok csak használtan vettem őket meg kölcsön kértem haveroktól egy időre. Én beleolvasgattam már abba hogyan kell ki írni játékokat rá de nagyon macerásnak tűnik, már nem tudom hol olvastam de ez meggyőzött arról hogy inkább ne flasheljem ki:D
2012. jún. 18. 22:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Én innen tanultam meg hogy hogy kell kiírni

[link]

ez TUTI BIZTOS

A 2012 játékokhoz a legújabb flash kell az LT+3.0.

Egyszerűen úgy tudod megkülönböztetni az újabb és régebbi játékokat, hogy a layerbreak:1913760 ez a régi.

Layerbreak:2133520 ez az új. Az újakat máshogy kell kiírni

2012. jún. 19. 16:05
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásokat érdemes rátennem a boxra az LT+3.0-t ennél is úgy van hogy nem kell feltelepíteni hanem cd-ről megy a játék??mennyire bonyolult írni rá játékokat??
2012. jún. 19. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!