Hogyan tudok új xbox játékokat kiírni?
Figyelt kérdés
Mert a layerbreak megváltozott és én is átírtam az imgburn-ben 2133520-ra. És 97 százaléknál kiír vmi hibát. Leokézom és a játék nem lett kiírva teljesen. Aki tud segítsen!előre is köszi a válaszokat!!2012. jún. 18. 20:16
1/14 anonim válasza:
ne foglalkozz ilyenekkel mint a régi layerbreak-nál anno! http://www.youtube.com/watch?v=YM8hcZclJ_s&feature=related!!! ha ezt követed ahogy énis csináltam és minden úgy zajlott ahogy a videon azóta hibátlanul irja ki a játékokat és jól!!
2/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen kipróbálom! de ezekhez az új gamekhez nem kell a legújabb flash?
2012. jún. 18. 20:26
3/14 anonim válasza:
de kell a legujjabb a LT-3.0 flash! pesten tudok ajánlani egy megbizható jó olcsó üzletet ahol flash-elik
4/14 A kérdező kommentje:
akkor leírnád a cimet ? de ha a flash megvan a régi játékok is menni fognak? vagy dobhatom a kukába?
2012. jún. 18. 20:33
5/14 A kérdező kommentje:
ja és mennyi lenne?
2012. jún. 18. 20:35
6/14 A kérdező kommentje:
megnéztem a videót de nem mutataja mit a a kell beállítani! vagy csak berakom a lemezt és kiírom??
2012. jún. 18. 20:43
7/14 anonim válasza:
blaha mellett Somogyi Béla utcába console corner nevü bolt! ha volt már flash-elve akkor 6000 de ha még szüz a géped akkor több egy kicsivel és mindig a legujjabbat teszik rá automatikusan meg én már 2008 ota odahordom és hibátlan azota is a gép!nézd meg a weboldalukat
8/14 anonim válasza:
azt csináld amit a videon mutat berakod a dvd lemezed,sárga mappára mész és ott a játék dvd fájlt megnyitod vagyis beileszti!! irási sebesség 2.4 legyen és 1 hogy egy játékot irjon ki
9/14 A kérdező kommentje:
akkor semmit sem kell beállítani csak írni. NAGYON KÖSZI A SEGÍTSÉGED!!!
2012. jún. 18. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!