Logitech Momo kormányt hol lehet venni nem használtan?
legolcsóbb driving F gt-t én is csak azt találtam amit linkeltél. az ipon.hu (jó nevű bolt tehát nem kell félni hogy sz@rt kapsz a pénzedért :))
de ha ennyire momot szeretnél akkor lehet érdemes megnézni pár használtat is bár nekem sincs sok bizalmas a használt műszaki cikkekkel kapcsolatban. én inkább gyűjtenék még egy kicsit a driving Fgt-t venném. anno ezt is néztem mikor kormányt kerestem csak akkor még drágább volt.
az a baj hogy a momot már akkor sem gyártották mikor vettem csak még volt pár darab raktáron de mára elfogytak azok is.
ha jól tudom 2003-04-ben kezdték gyártani.
használtan nem akarnék momo-t venni mert amit találtam azok elég fura állapotban voltak a tulaj irásából kívéve íme egy példa:
Eladó a képen látható Logitech MOMO kormány. Hibátlan, kifogástalan állapotban van. Kb. 1 éve ...A kormány közepén lévő piros csík kis mértékbe kopott. A jobb oldali pedál sarka le van törve, ahogy az a második képen is látható. A letört darab nincs meg és nem is volt. Még így vettem át az előző tulajtól. Azóta keveset használtam
hát akkor mégse hibátlan kedves tulaj amugy még a kép is ezt mutatja: [link]
ez egész szépnek néz ki
amúgy a piros csík nálam is elkezdett lepattogni így inkább lecsiszoltam róla az egészet.
meg egy bajom van a momo-val nem fordul el legalább 360°-ig
de driving force pedig 900°-ig fordul (a kormánya)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!