Logitech Momo kormányt hol lehet venni nem használtan?
bocs igazad van jó pc-hez is csak mindenhol a ps-t marha nagy betűkkel írták a pc-t meg a egy másik lap alján :)
és nem kuplungos hanem 2 pedálos és 900 fokba fordul a kormány és szekvenciális a váltó
olyat tudsz ?
ha szabad tudnom neked milyen kormányod van ?
ha Driving Force Gt-d van akkor az milyen jó lehet elérhető minden gomb kényelmesen ?
ja és ugyebár ezek közül (Logitech)mindegyik olyan hogy az asztal aljára kell rögzíteni de nekem a gépem pont egy L alakú asztalon van szerinted lehet rögzíteni a belső sarkába ?
persze hogy szabad :) logotech momo racing
azt 2 kampóval és egy műanyag csavarral lehet az asztalra feszíteni. szerintem a sarokba is be lehet rakni bár nem próbáltam.
ilyenek a kampók
mekkora mázlista vagy hogy van momo-d van amúgy találtam egy olcsóbbat mint a amit mondtál de nem a momo-ból:
csak rendelésre sikerült szerezni mert a pc-landnál (máshol se) nem volt raktáron.
jókat írnak a driving force gt-ről tehát szerintem nem bánod meg bár sosem próbáltam. amúgy ez papíron valamivel többet tud mint a momo szóval ne sajnáld ha azt nem kapsz. :)
én biztos momo-t vennék (rendelnék)csak nem találok amugy meg a driving force gt legolcsobban is 32000 ft a momo pedig szerintem a fele lenne és proci,alaplap,videókártya,ram vásárlása mellett jó lenne egy olcsobb jó logitech csak olyan ninics sajnos
a pclandon nem találtam a se a momo-t se a driving-et csak a g27 ha tudsz linket ad már meg
nem tudom hogy kedveled-e de kormányhoz ajánlom a German Truck Simulator-t és az augusztus 20.-ára kijövő Euro Truck Simulator 2 (nekem ezekhez kell kormány meg nfs-hez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!