PSVita, megéri rá beruházni?
Én is sokáig gondolkoztam, hogy vegyek-e, de halogatom. Nagyon kevés játék van rá, és nem ígértek túl sokat. Nagy résük psp-s, többi casual, 1-2 komolyabb van csak. Amúgy meg az eszköz maga teljesen rendben van.
Ui.: *tapasztalatuk
Hát igen, engem nem is maga a konzol, hanem a rá megjelenő játékok aggasztanak, azon belül is az árak. Nem hinném, hogy lenne 10-15 ezrem játékok megvásárlására...
UI: falusi vagyok :DDD
Ha jó kolid lesz akkor simán vihetsz gépet is , azt gépen bármit tudsz letölteni játszani filmetnézni stb..
Ha egyetemre vagy bekotetsz 1netet , vagy veszel olcsóért1 stabilt .
Persze azért vigyázni is kellrá , de csukod ajtót meg nem fazskalap a szobatársad..
PSP-t azért nemvennék (főleg pestre meg főleg egyetemre)mert könyen kilopják ..
Multkor a kálvinon ugy zsebeltek ki hogy végig éreztem hogy otvan a pénztárcám a zsebembe mire nyutam érte sehol , néztemis.
#1 nem tudom miről beszél, jelenleg tényleg nem bővelkedik rá, de még nem ígértek túl sok játékot...ráadásul hogy többségük casual.
Játékok mennyiségével és minőségével nem kell aggódni, az árával már annál inkább.
Ha lesz pénzed a jövőben megvenni a játékokat vagy 10k-ért (nem tudom addigra a használt piacon mennyire lesz több és olcsóbbak a Vita játékok) akkor mindenképp megéri.
PS3 jobb lenne, mint PS Vita, sokkal több játék, ráadásul használtan is van rengeteg játék már egész olcsón (Vita-ra kevés a használt játék, és még az is drága), maga a konzol is kb ugyanannyiba kerül, és PS3 azért többet tud, komolyabb az egész, stb.
Csak kell hozzá egy jó TV is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!