Telapo12 kérdése:
Tudom, hogy ez még a jövő zenéje, de szerintetek mire lenne érdemesebb beruházni:egy PS4-re vagy egy Xbox720-ra?
Figyelt kérdés
Jelenleg Xbox360 tulajdonos vagyok,de nem tudom melyik a jobb.Mondjatok rveket ne csak, hogy pl:ps-t vegyé oszt csá!
Mondjatok érveket, melyik miben jó és rossz.Nagyon fontos lenne,a válaszokat előre is köszönöm
2012. jún. 15. 22:52
1/5 anonim válasza:
Őszintén nincs egetverő különbség közöttük kivéve az exkluzív játékokat
2/5 anonim válasza:
na de honnan tudjuk 2 még nem is kapható eszközről h melyik lesz a jobb?
3/5 anonim válasza:
Szerintem a p2 nagy szám volt és az xbox360 is akkora legenda lesz... Őszintén fogalmam sincsen.... a ps4ről csak az jut eszembe hogy a ps3al mi lett és a xbox720ról meg azok a pletykák hogy a játékokat live-ról kell majd letölteni ... de nem tudom... Én a 360 nyomán a 720ra tippelek ... 50%
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor ps3 vagy xbox360 a jobb?
amit már emlitettem xbox-om van de ezen mostmár nem fogok változtatni,ha jobb a ps ha nem
akkor ezekről ejtenétek pár szót, mert nem rég van boxom és nem sokat tudok a konzolokról,akkor a mostani kérdésem Ps3 vagy inkáb Xbox360,érveljetek ;)
2012. jún. 16. 17:52
5/5 anonim válasza:
Amúgy.. a ps3 alapján ps4 jobb lenne mivel psn ingyenes sokkal több exkluzív játék van rajta maga a konfiguráció jobb bár ez a játékoknál úgy sem érzékelhető nagyon.. tovább is bírja nekem 5 éve van ps3-am és még semmi gond nem volt vele :) ps4ever
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!