A Harry Potter és a tűz serlege játékban van egy olyan szint ahol az a pajzs fennt van egy ilyen "fán" és arra a fára nem lehet felmenni. Mit kéne csinálni?
Figyelt kérdés
Már megpróbáltam odavinni azt a dobozt is,de nem ugrott rá xD2012. jún. 16. 18:12
1/1 anonim válasza:
Megértelek, atesómmal mi 5, ha nem több évik szívóztunk azzal apályával.
Ott van az a híd vagy olyasmi, ott ugye átmész és első próbálkozásra sikerülni kell vagy kezdheted előről.
Az van, hogy amelyik varázslattal kell azt csinálni, azt később tanuljátok.
De az első próbálkozásnál ott mellette nincs lezárva az az út ami már a másodikra levan. Szóval a mellette lévő úton kell menni.
Nem tudom, hogy most ebből egy szót is értettél, de most nem tudom jobban elmagyarázni, mert hulla fáradt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!