Hogy töltsem le a Diablo 3 starter editiont?
Figyelt kérdés
Én úgy tudtam hogy júni 15-től bárki kipróbálhatja majd a starter edition-t, de ma már 16 van és hiába keresem a battle.net-en nem találok semmi ilyet. Lehet hogy csak én vagyok szerencsétlen és azért nem tudom letölteni.Vagy lehet a blizz elfelejtette amit ígért?2012. jún. 16. 09:29
1/5 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok. Egy hónapja már alig várom,hogy végre megjelenjen a Starter erre semmmi! :( Pedig a Blizzard június 15-re ígérte,de úgy látszik sz.rik betartani! :(
Ha valakinek van Starter kódja akkor ideadhatná ha már a Blizzard ennyire...
Köszönöm! :)
2/5 anonim válasza:
Felregelsz battlenetre , rámész a diablo3-ra és download starter .
3/5 anonim válasza:
Hát én nem látom ott mint letölthető starter, leírnád részletesebben?
5/5 anonim válasza:
Akkor lehet még a blizzard huzza..
amugy tulvan hypolva .. nemrosz játék , de egy idő után unalmas.. ráadásul kiadás után 4napal hell killek voltak .. meg kiadás után 2 hétre TB-t lesolozza 1 WD 9másodperc alat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!