Diablo 3! Mitől lehet hogy alapból tökéletesen fut, de van amikor csomó ideig játszhatatlanul szaggat?
Figyelt kérdés
nem nincs gond az internettel2012. jún. 13. 15:44
1/13 anonim válasza:
online játszod csak ? single playerben is akad ? lehet gyenge a géped..
2/13 anonim válasza:
rajtad kivul meg 6000 akarnak jatszani es leterhelik a szervert
3/13 anonim válasza:
az a 6000 nem sok.. vannak gamek ahol jóval többen vannak fent mégis folyékonyan megy
4/13 anonim válasza:
mondjuk nem 6000 ezer hanem pár millió de lehet hogy azért laggolsz mert melegszik a géped
5/13 anonim válasza:
lol gyerekek, a 6000 csak ugy hasbol irtam oda...
kerdezo, mindig szaggat vagy csak bizonyos orak kozt?
6/13 A kérdező kommentje:
írtam a kérdésben , hogy alapból szépen viszi, csak néha, és azt is írtam hogy nem net lagg, ha a nettel van a gond akkor csak néha visszadob v beakad, ijenkor viszont még a főbenüben a karakteranimáció is akad. de ma pl max grafon minden gond nélkül teljesen folyamatosan futott
2012. jún. 15. 20:05
7/13 anonim válasza:
úgy akad, hogy a latency nagy, vagy az fps? utóbbinál úgy hallottam, a legújabb nvidia driver nem megy jól.
8/13 wrengly válasza:
Hello!
Elképzelhető, hogy az interneteléréseddel van ilyenkor gond. Nekem akkor is szokott szaggatni, amikor megy mellette valamilyen letöltőprogram, még akkor is, ha korlátozom a letöltés sebességét.
9/13 A kérdező kommentje:
mondom hogy nem a nettel van a gond, és úgy értem hogy szaggat hogy hogy nagyon alacsony az fps
2012. jún. 17. 20:10
10/13 anonim válasza:
Nekem is nagyon laggol..sajnos D3 problema de majd javitjak...tul terhelt lett a sero..ez a hibaja annak ami ingyenes csak a jatekot veszed meg..elonyos lenne ha mondjuk havi 25-35$ lenne akkor tobb jutna serora meg mindenre..pl Aion WOW.Amit kb 10x ennyien jatszak sokkal nagyonn grafika meg sincs lagg.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!