Meik érdemes megvenni? SP3 vagy Xbox 360?
Had ne kelljen ide is leírnom, olvasd végig mind a 261 hozzászólást
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
Csak mert én anno végigolvastam:) Hülyébbnek hülyébb lettem de 1-2 jó dolog elhangzott valahol a közepénél..
(megint én :P ) na szóval mielőtt elolvastam volna teljesen ps3 párti voltam, de utána már nagyonxbox felé hajlottam. A jobb netes szolgáltatás miatt, barátomnak van ps3-a, kipróbáltuk a killzone 3-at és egyből kidobott a psn, battlefield3-nál szintén és emlékszem, egyszer kifagyott single töltéskor:/
Függetlenül jó a ps3, xboxnak is vannak ilyen hibái, de az hogy össze lehet windows os-t futtató géppel kötni, egyértelművé tette hogy boxot kell vennem:D -windows media center, skype, in ternet explorer, bing- stb.
Sokkal jobb multimédia. Meg ott a BluRay. Nekem teljesen felesleges drágábbak alapból a BluRayes filmek mint a DVD-k de ez mondjuk nem érdekes mert már van egy sony lejátszóm szóval felesleges még1, és legalább nem a ps olvasófejét koptattam volna.
88mph: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kérdező: igen előfizetéses, évi 7900Ft.. és egy raklap cuccot kapsz hozzá pl. multiplayert meg egyes appokat:D a PSN ingyé van de nekem az legalábbis nem jött be.. 790Ft havonta, senki sem halt még éhen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!