Fable III. Pénzszerzési lehetőségek?
Sziasztok!
Lehet hülyének fogtok nézni páran, de nagyon szeretem a Fable sorozatot, és már szívemhez nőtt a karakter, a problémák.
Jó karaktert csinálok, és nem akarom megszegni az ígéreteimet. ( elég volt a nyomornegyed újjáépítését visszautasítani:( )
Honnan tudnék annyi pénzt szerezni, hogy például, tudjak segíteni annak a homokbeli városnak, de legyen pénz majd a védekezésre is?
Pitesütésből azért annyit nem tudok összehozni, ahhoz nincs türelmem.
Menet közben felvásárolod a boltokat és házakat és bérbe adod. A magas árfekvésűek bérleti díját felemeled és ugyanannyi olcsó kis ház/boltocska bérleti díját lecsökkented (ha pl egy üzletben legmagasabbra állítod a bérleti díjat, míg egy utcai árusnál ingyenesre/legolcsóbbra, akkor buksz egyiknél 50 aranyat, másikon nyersz 2000 aranyat és a megitélésed nem változik). Fontos, hogy településen ugyanannyit csökkents is, mint amit emeltél, különben nem fognak szeretni...
Az arany 5 percenként jön, kivéve ha a menedékben vagy. Vagy menj el manóra/kulcsokra vadászni, vagy vállalj 1-2 mellékküldetést, vagy csak hagyd picit magára a féped mikor valamelyik városban vagy. Elég szép summád lehet.
Ha már király vagy a Naplemente háznál található démonkapu beenged és kapsz 1000000 aranyat.
Kb ennyi. Pitézhetsz is, de én csak addig tettem amíg lett elég pénzem házvásárlásokra és elég lett a fix bevételem :)
de, hogyha hagyom állni a játékot, akkor is telnek a napok nem?
Mert egy órán át hagytam állni tegnap és 30 nap eltelt:S
csak akkor telnek a napok ha királyi teendőidet ellátva befejezed a napi teendőket, azaz meghozod a napi döntéseket. Akkro szunnyadás, mentés következő döntések. Két döntés közt kell kalandozni/várakozni. Olyankor nem múlik az idő :)
Végső esetben nem írod alá a jóváhagyást az áldozatok számáról és elugrasz kalandozni, hogy feltöltsed a kincstárat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!