Miért van az, hogy a Yu-Gi-Oh! Power of Chaos YUGI THE DESTINY nevű játékomnál nem menti el a megnyert kártyákat?
Figyelt kérdés
Amíg játszok, addig megvannak a kártyák, de ha kilépek akkor eltűnik az összes és az eredeti pakli áll vissza. Neten utánanéztem és a válaszok, amiket adtak, hogy töröljem a system.dat-ot, de olyanom eleve nincs.
A másik lehetőség pedig, hogy a futtatásnál kell valamit ügyködni, de azt meg nem merem megcsinálni.
Más módszer is létezik ? Esetleg letölthető olyan verzió, aminél le lehet menteni a paklit ?
2012. jún. 10. 22:05
1/4 anonim válasza:
jéé régen én is játszottam ezzel és egy idő után nekem is ez lett a problémám..érdekel engem is a válasz bocs az OFFért
2/4 A kérdező kommentje:
Semmi baj. Legalább nem csak engem érdekel ez a játék. ^^
Egyébként úgy néz ki, megtaláltam a megoldást magam is. ^^ Bár valószínűleg nem mindenkinek lesz jó.
A megoldás igen egyszerű: Windows 7-el kell elindítani. ^^ Akkor lementi a kártyákat. =)
Ha valaki jobb megoldást tud esetleg XP-re, akkor azt is szívesen várom továbbra is. =)
2012. jún. 13. 15:34
3/4 anonim válasza:
hello,én is játszom a játékot és nekem le menti a kártyákat,nemtudom nálad mi lehet a baj,én torrentel szedtem le és minden oké volt
4/4 anonim válasza:
Futtasd admin ként eza megoldás, minden alkalommal különben elvesznek a kártyáid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!