A Yugioh Power of Chaos Játékokban, miért van az, hogy az ellenfél letehet nagyon erős lapokat, én pedig nem?
Figyelt kérdés
Nekem már egy 1500 attak-os lapért is fel kell áldozzam egy kisebb lapomat, az ellenfél meg röhögve rak le kapásból elsőnek egy 1700-1800-asat is. Miért van ez?2012. máj. 16. 19:14
1/3 anonim válasza:
A kártyán lévő csillagok száma számít !
4 csillagig nem kell feláldoznod de 5-nél már igen.
Asszem hatnál 2-őt kell már
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de ez a játék nem az én világom. Ahogy leteszek egy lapot, az ellenfél egy csapdalappal leszedi. Minden párbaj úgy végződik, hogy neki fent van 3 2000 attak feletti dög, nekem meg semmi. Maradok a jól bevált lövöldözős játékoknál.
Köszi még egyszer a választ! :)
2012. máj. 16. 20:04
3/3 anonim válasza:
mert ez ügyességi játék, stratégia, amúgy meg teljesen egyszerű, ha rájössz a gép mire mit reagál. Pl lerak egy csapdalyukat, ami az ezer ATK felettieket kiüti. Pl ha áldozással akarsz idézni, akkor előtte rakj le egy kisebb 4 csillagos lapot, amit ő kiver a csapdájával, te meg röhögve leraksz például egy koponyaszörnyet a következő körben, meg a saját varázs/csapda kártyáid tartogasd a nagyobb halakra, inkább áldozz egy kevés életpontot de az átoksárkányát leszeded egyből, mert az kellemetlenebb mint egy sima 4 csillagos szörnyecske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!