Nem értem? Mért csinálja ezt az XBOX-om. Többi lent!
Figyelt kérdés
Na most az a problémám, hogy egy pár napja pl. játszok a Halo Aniversary-val multiplayer-en, és akik nem a barátaim azok mellé raknak egy ilyesmi tiltó jelet. [link] Ugyan ilyet csak nincs benne semmi csak a tiltás jel... És nem hallom őket se ők engem... Kb. egy hónapja beváltottam hétvégére egy 1 napos GOLD tagságot akkor csinálta ezt nekem először mi lehet a baj. Nagyon köszönöm aki ezt végig olvasta! :)
Nagyon idegesítő.
2012. jún. 10. 12:50
1/3 anonim válasza:
A preference-ben tudod beállítani, hogy mindenkit halljál, vagy csak a barátaidat, vagy senkit, stb. De lehet a notifications alatt van, nézd meg mindkettőt. Guide gomb a dashboardon, jobbra asszem a settings-hez, és ott vannak jó mélyen eldugva. Nem otthon vagyok, szóval nem tudom most pontosabban leírni. De lehet, hogy a játék menüjén belül van letiltva, azt is nézd meg!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hosszú választ! Zöld Kéz.
2012. jún. 11. 20:52
3/3 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy még mindig le vannak tiltva a tagok...
És nem értem mert mindent amit mondtál még a google fordító segítségével is meg néztem meg kevertem kavartam a beállításokat a játék menüben is megnéztem de egyszerűen nem tudok rá jönni mi a szent szar baja van. Idegesítő!
2012. jún. 11. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!