Sims001 kérdése:
Elkezdtem játszani a "Two worlds 2" nevü játékkal. Át kellene jutnom egy szigetre pròbáltam már úszni is, de reménytelen mert megfulladok. Be jártam nagyjából mindent de még csónakot vagy hajót sem tudok szerezni, vagy venni?
Figyelt kérdés
#Xbox 360 #Two wrolds 2
2012. jún. 1. 16:55
1/5 anonim válasza:
A következő a megoldás: úszóleckék, erőnlét fejlesztése!
3/5 A kérdező kommentje:
Huh! Köszönöm, de honnan veszek úszóleckéket?
2012. jún. 3. 14:00
4/5 anonim válasza:
na akkor a meg oldása az hogy van olyan meg oldás hogy vizenjárás egy sárga szmötyyi minyá meg nézem valami állatnak a szemét kell készíteni alkimistázni na szóval ezt a főzetet elkészíted ajánlom a főzet hatékonyságát növelö növényeket bele tenni és a használati idö tartamának növelését ! kb 4 perc es üvegcséket lehet készíteni na minyá irom a választ 2. felét mert ha netre csatlakozik a game akkor le akarja frissíteni és észleli a kamu kódot amit elfogadtattam vele :DD
5/5 anonim válasza:
Na szóval a Gyöng , vagy Szkapulári agyat kell keresni ezekkel lehet elkésziteni a vizenjárás főzetet ha meg már a kinais vagy milyen városba jársz ott a vízparton egy csáveszel kell beszélni és töle lehet venni 3000 aurá ért venni csonakot ezt is ügyesen megoldották a szél irányát figyelembe kell venni a gyorsaság növelése érdekében (ha nem magyar még akkor a 1.2 packot tedd fel és a magyarosítást meg tedd fel innen [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!