Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Cod mw 2! Lécci válaszolj...

Cod mw 2! Lécci válaszolj kezdö vagyok?

Figyelt kérdés
Azt nem tudom h ha last stand be vagyok a minek kell nyomva tartani az F et? ?? "hold F to coward you" ezt irja ki de nyomvatartom és semmit sem csinál...
2012. jún. 9. 09:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Last Stand noob

Ha normálisan akarsz játszani, akkor ne hasznáj ilyen szarokat. GL, MD, FS, LS, Nuke, Painkiller-ezeket ne használd soha, különben láma vagy.

2012. jún. 9. 10:02
 2/12 A kérdező kommentje:
de az egyiket muszály hasznalni... nem?
2012. jún. 9. 10:04
 3/12 A kérdező kommentje:
Csak egyébként ha vki más is betévedne akk mond meg kérlek h meik 3 killstreak rewardot rakjam be??
2012. jún. 9. 10:06
 4/12 Jumper15 ***** válasza:
Ha jól emlékszem, akkor ez azt jelenti, bár nem biztos, hogy odamegy valaki hozzád, és ha nyomva tartja az F betűt, akkor te visszakerülsz az 'eredeti' állapotodba. De lehet hogy ez más, nem tudom, vagy csak némelyik szerveren van ilyen.
2012. jún. 9. 10:27
 5/12 anonim ***** válasza:

nem muszáj egyiket sem, csak ha láma vagy és nem tudsz ölni ezek nélkül. De akik normálisan akarnak játszani, azokat nagyon zavarja és elcseszi a játékukat

Care Package+Harrier+Chopper Gunner a legjobb

2012. jún. 9. 10:28
 6/12 anonim ***** válasza:
De akkor minek raknak bele ilyen hülyeségeket(Last Stand) az infinity wars? -.-
2012. jún. 9. 13:51
 7/12 anonim ***** válasza:
hogy a kezdőknek kedvezzenek vele...viszont az leszarják, hogy így elcseszik annak a játékát, aki nem kezdő. Míg volt alteriwnet, addig szerencsére voltak szerók, amin megvoltak tiltva. Nekem is volt szeróm és mindenkit kib*sztam a p*csába, aki használta valamelyiket.
2012. jún. 9. 14:59
 8/12 A kérdező kommentje:

Én vagyok aki folment egy szeróra és 70 es szintü lett osszes challenge kesz volt de elkezdtem a prestige t és nagyon béna lettem

Egyébként így volt berakva:harrier,chopper gunner tactical nuke

2012. jún. 10. 08:19
 9/12 anonim ***** válasza:
A nuke is noob. Meg ha még szar vagy, akkor hogy szerzed meg egyáltalán?
2012. jún. 10. 10:04
 10/12 A kérdező kommentje:
akkor nagyon jo voltam!! minden körben min. volt a chopper gunner és minden 3. körben meg volt a tactical nuke
2012. jún. 10. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!