Mi a véleményed a WoW-ról? (World of Warscaft)
jó játék, én játszok...nem eredetin, mert még diák vagyok és anyuék nem fizetik :P szeretem, szép helyek vannak benne és és és ... jah :D szeretem :P
persze ha vannak addiktív hajlamaid és félsz hogy nagyon rákattansz akkor vigyázz mert a WoW világa engem is magával rántott és mi lenne ha eredetin játszanék? még rosszabb mert ott még jobb lenne :D ezért is nem merek átmenni mert ismerem magam és tudom hogy onnantól nem lenne életem :)
szóval kb ennyi :P
Nekem nem tetszik:
-hogy a talentek össze vannak keverve (paladin kasztnál a Holy talent Retrinél is található),
-hogy a legújabb kiegészítőknél már szinte minden lény(fajta) bármilyen kasztot képviselhet (irracionális),
-hogy át lehet minden mozgó alakon menni,
-hogy az élőlényeknek robotikus a mozgása,
-hogy egyes fegyverek ocsmányak, vagy méltatlan a kinézete a tulajdonságaihoz és/vagy képességeihez képest,
-hogy túl sok tárgyat már magasabb szinteken nem tudom hová tenni,
Szeretek hasznos dolgokat gyűjtögetni, hogy a későbbiekben legalább ezzel ne menjen már el az idő. (Például kötszerekhez nyersanyag beszerzése Elsősegélyhez (First Aid).)
-és hogy olykor hiába követem sorba csak a küldetéseket, egy bizonyos szint környékén egyre láthatóbbá válik a küldetés nehézsége.
Mivel én szeretek történet alapján fejlődni, ezért kénytelen voltam vagy segítséget kérnem másoktól, vagy másik kezdőhely küldetéseibe belefogni.
De ezek ellenére nagyon jó játék, másoknak is szívesen ajánlanám:
-mert magával ragadó, gazdag a részletekben,
-a páncélzatok, ruhák és egyéb felszerelések változatosak,
-mert különböző karaktereket lehet formálni,
Személy szerint sablonos emberek karaktereit játszanám el. De másoknak szabadságot ad a "színes" karaktervilága.
-mert egyszerűek és olykor hasznosak a küldetések,
Ha tudsz pár alapvető angol szót (kill=öl, find=talál, stb) akkor sem tudsz elveszni az angol szavak tömkelegében. Sajnos csak ritkán hasznos igazán egy küldetés teljesítése.
-mert szépek a grafikai elemek,
-mert az egyes szakmák nyersanyag-lelőhelyei megfelelő helyeken találhatóak, illetve egyes termék elkészítéséhez más szakmák alapanyagaihoz is szükség lehet,
-mert nem minden tudást lehet elsajátítani NPC-knél (nem játékos karakter).
-mert ha sikerül egy remek társasághoz kerülnöd, akkor válik igazán élvezetessé ez a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!