Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményed a WoW-ról?...

Mi a véleményed a WoW-ról? (World of Warscaft)

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem értem, mért nem tetszik egyeseknek. Mivel indokoljátok? Az, hogy nagyon rá lehet kattanni? Ettől mér lenne rossz játék? Ez csak azt mutatja, hogy mennyire jól el lehet vele lenni. Aki eljutott rajta 10-es szintig és megmondja, hogy szar az nem tud a játékról még semmit. Akkor nem kell osztania az észt!
2010. máj. 4. 14:23
 12/16 anonim ***** válasza:

jó játék, én játszok...nem eredetin, mert még diák vagyok és anyuék nem fizetik :P szeretem, szép helyek vannak benne és és és ... jah :D szeretem :P

persze ha vannak addiktív hajlamaid és félsz hogy nagyon rákattansz akkor vigyázz mert a WoW világa engem is magával rántott és mi lenne ha eredetin játszanék? még rosszabb mert ott még jobb lenne :D ezért is nem merek átmenni mert ismerem magam és tudom hogy onnantól nem lenne életem :)

szóval kb ennyi :P

2010. máj. 5. 22:24
 13/16 anonim válasza:
Hát nekem most a kérdés kiírásának pillanatában is lenn van a tálcán, de engem nem köt le igazán, az a baj, hogy túlkomplikált a harcrendszer, a többszáz (vagy ezer) skill meg hogy melyik talent ágat válasszuk meg hasonlók. És nem, nem eredetin játszok, ugyanis én még gyerek vagyok és nem hullik az ölembe a pénz, de ezt most nem részletezném.. lényeg a lényeg: időtöltésnek jó, de el nem tudnám képzelni, hogy egész nap ezen játsszak.
2010. júl. 27. 22:45
 14/16 anonim válasza:
csicska játék csicskáknak
2010. szept. 4. 22:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Előzőnek meg csicska gyerek csicska válasszal.
2010. szept. 8. 13:03
 16/16 anonim válasza:

Nekem nem tetszik:

-hogy a talentek össze vannak keverve (paladin kasztnál a Holy talent Retrinél is található),

-hogy a legújabb kiegészítőknél már szinte minden lény(fajta) bármilyen kasztot képviselhet (irracionális),

-hogy át lehet minden mozgó alakon menni,

-hogy az élőlényeknek robotikus a mozgása,

-hogy egyes fegyverek ocsmányak, vagy méltatlan a kinézete a tulajdonságaihoz és/vagy képességeihez képest,

-hogy túl sok tárgyat már magasabb szinteken nem tudom hová tenni,

Szeretek hasznos dolgokat gyűjtögetni, hogy a későbbiekben legalább ezzel ne menjen már el az idő. (Például kötszerekhez nyersanyag beszerzése Elsősegélyhez (First Aid).)

-és hogy olykor hiába követem sorba csak a küldetéseket, egy bizonyos szint környékén egyre láthatóbbá válik a küldetés nehézsége.

Mivel én szeretek történet alapján fejlődni, ezért kénytelen voltam vagy segítséget kérnem másoktól, vagy másik kezdőhely küldetéseibe belefogni.

De ezek ellenére nagyon jó játék, másoknak is szívesen ajánlanám:

-mert magával ragadó, gazdag a részletekben,

-a páncélzatok, ruhák és egyéb felszerelések változatosak,

-mert különböző karaktereket lehet formálni,

Személy szerint sablonos emberek karaktereit játszanám el. De másoknak szabadságot ad a "színes" karaktervilága.

-mert egyszerűek és olykor hasznosak a küldetések,

Ha tudsz pár alapvető angol szót (kill=öl, find=talál, stb) akkor sem tudsz elveszni az angol szavak tömkelegében. Sajnos csak ritkán hasznos igazán egy küldetés teljesítése.

-mert szépek a grafikai elemek,

-mert az egyes szakmák nyersanyag-lelőhelyei megfelelő helyeken találhatóak, illetve egyes termék elkészítéséhez más szakmák alapanyagaihoz is szükség lehet,

-mert nem minden tudást lehet elsajátítani NPC-knél (nem játékos karakter).

-mert ha sikerül egy remek társasághoz kerülnöd, akkor válik igazán élvezetessé ez a játék.

2013. márc. 13. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!