Mi a véleményed a WoW-ról? (World of Warscaft)
Erre a kérdésre nagyon sok hülye választ kaphatnál, és valószínűleg fogsz is.
Jómagam eredetin Wowozom, a guildtársaim között előfordulnak diplomás tanárok is. Maga a játék elég jó, leköt, napjaink legnépszerűbb mmorpgje. Persze ezt is túlzásba lehet vinni, rengeteg rémhír van erről. Én már sok fajta játékot kipróbáltam (Lineage2, Ragnarok, Perfect World, stb.), és ott is találkoztam olyanokkal, kiknek nem volt élete. Szerintem aki erre hajlamos, bármelyik játéknak függője lehet. Egyszerűen a Wowot piszok sokan játszák, így a függők száma is kiemelkedő.
Maga a játék... Nekem elsőre nem tetszett a kidolgozása, csúnyának találtam, de az új kiegészítőknek már brutálisabb a gépigénye, és ezerszer szebbek is (persze, csak ha bírja a géped, én minimum beállításokon merem csak tolni). Csinálni mindig lehet valamit, küldetések, insták, raidek, szóval egyedül és csapatosan is el lehet foglalni magad.
Játszottam tört szerveren is, szerintem az eredeti abszolút megéri az árát. Most már 4-5 ezert forintért hozzá lehet jutni az alapjátékhoz és az első kiegészítőhöz együtt, előbbihez egy hónap próbajáték jár. Az új kiegészítőnek kicsit borsosabb az ára, de már a sima Wow és a próbaidő alapján (ami mondom, önmagában kb 2-2500 ft) el tudod dönteni, hogy tetszik-e. A havidíj 3000 ft körül van (eurótól függ), tehát napi 100-120 forintért szórakozást biztosít, akár 24 órában.
Összegezve a véleményem: A Wow egy jó, szórakoztató játék, amit nem kell túlzásba vinni. Ha megengedheted magadnak, inkább eredetin játssz, ahol a hangulat, és a szolgáltatás messze meghaladja a törtszerverekét. Egészen más játékélményben van ott részem.
Hogy mi a véleményem a wowról?
Az hogy akit hajlamos rá, nagyon rátud kattanni.
Igen addiktív játék. Nekem a tanulmányi eredményeimen is meglátszik hogy wowozok. Persze ez nem törvényszerü.
Régebben még az ismerőseimet is elhanyagoltam miatta.
Szóval , egy nagyon jó, de veszélyes játék.
Ha tudod hol a határ, akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!