Kérdés: -Tudom majd használni a fegyvereket, amit megszereztem, nem kis munkával az ME2-be?
-Illetve hogy ér e valami a sok hajó fejlesztés meg a sok ércem!?
Azért kérdezem mert nem vittem még el addig az ME3-t hogy ez kiderülhessen. Valószínű, hogy nem is fogom, mivel annyira nem tudok angolul, és nem értem...
Ezer köszönet a válaszokért! :)
2012. jún. 2. 09:00
1/9 anonim válasza:
Nem fogod kijátszani? De a kettőt meg igen? Te aztán furcsa szerzet vagy... Természetesen a kettőben megszerzett fegyvereidet nem tudod használni, abban az értelemben, ahogy gondolod, mivel ez egy másik játék. Persze a kettőben található fegyverek szinte kivétel nélkül itt is itt vannak, meg még úgy 10 másik típusonként, a 3 agyonveri a 2-t fegyverek számában, még akkor is, ha ott megvolt az össze dlc pakk hozzá. Az érceid, fejlesztések meg ha minden igaz annyit adnak hozzá, hogy több pénzzel indulsz, ilyesmi. Ércet a 3-ban nem is használsz, nincs benne. Szerencsére.
2012. jún. 2. 09:19
2/9 anonim válasza:
*ja, most koppant le, hogy valószínű pc-s vagy, és ezért magyarul játszottad a kettőt. Erre én annyit mondok, hogy hajrá, állj neki a 3-nak, én anno 13-14 éves koromtól fogva játékokból tanultam meg angolul, ma már ez az alapnyelv a munkámban...
2012. jún. 2. 09:22
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, azt hittem ez nyilvánvaló!?:) Kicsit furcsáltam is hogy furcsa vagyok :D
PC-n tolom, az angol annyira megy hogy eltudom dönteni h mit csináljak, de annyira nem hogy a sok kis szöveget értelmezzem főleg ha gyorsan el is tűnik. A fordításról nem tudtok valamit?
Itt lekövethető, én végig vittem már angolul, de ennek ellenére nagyon várom, élvezetes lesz magyarul is kijátszani. Addig üsd el az időt, vidd végig megint az első kettőt másik karakterrel. :D
2012. jún. 2. 14:31
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
Az van hogy végigvittem már legalább 3x mind a 2 részét...:)
Ha nem tűnök telhetetlennek hagy kérdezzek már még :)
A 2. részéhez van ingyenes dlc?
2012. jún. 2. 15:37
6/9 anonim válasza:
Én nem tudok róla, törtekkel kell éljek, és megvan az összes DLC hozzá, a két plusz karakter miatt, meg a mellékküldik miatt elég érdemes megszerezni.
2012. jún. 2. 16:10
7/9 A kérdező kommentje:
Ha jól értem akkor tört dlc d van? Mert nekem az is megfelel:) Megtudnád mondani, hogy honnan tudom letölteni? Mert ahogy olvastam elég izgi..:)
2012. jún. 2. 16:11
8/9 anonim válasza:
Enkóron megtalálható, bár én ott egyben szedtem le az egészet játékkal együtt. :D Tőlem nem hallottál semmit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!