Mit a véleményetek Steve Cortez-ről?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 16:09
1/2 anonim válasza:
Hát...érdekes volt meleg karaktereket látni ME-ben...nekem Steve annyira nem tetszett. Samantha Traynor tejesen igazodott a szerepéhez mert azon kívül hogy 1-2 mondatban utal rá nem tűnik lezbinek. De Steve pont fordítva volt. Amikor Vega-val beszélgetnek meg ilyenek akkor nincs semmi gond de a többi,sírás meg lelkizés meg van miért élnem stb. szöveg ááhh...szerintem el lett túlozva. Attól hogy egy férfi meleg ( és nyilvánvalóan egy párkapcsolatban ő alakítja a női félt) attól még nem picsogó kislánynak tűnnie. Nagyon eltúlozták a női részét...Traynor-nél ezzel nincs gond mert pont beleillik hogy katona, kicsit férfias virtussal, egy-két helyen igazi katonai "agresszióval". De attól még hogy Steve meleg szerintem nem kellett volna ennyire kimutatni hogy meleg. Mintha minden dialógusban azt ordibálná h : EGY SÍRÓS KISLÁNY VAGYOK Ő ÉN SZEGÉNY VALAKI VIGASZTALJON MEG. :/ kár érte...
2/2 anonim válasza:
Nekem az a bajom Steve-vel, hogy marhára kivan a férje elvesztése miatt még a játék elején, de beszél 3x Shepard-del és hirtelen el is felejti... Ez kicsit karakteridegennek hatott nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!