Hogyan szokjak le a Counter Strike 1.6-ban a cheat-elésről? konkrétan az aimbot-ról?
Régebben cs-ztem nyugodtan, tök jól ment a első egyharmadba voltam szervereken, nem voltam valami nagy pro, de voltak szép pillanataim, és bazi nagy killjeim!
Headshotokat adtam sorra, bírtam a 3v1-et is és volt hogy belehasítottam egy körön belül 5-6 killbe is. A célzásom gyors volt és halálosan pontos. Eddig semmi baj...
Aztán meguntam a sok cheater-t, és elhatároztam, ha ők cheatelnek, én is!
Egy nagyon egszerű aimot használtam, ha látótávon belül volt az ellen látam egy kis téglalapot, aztán auto-headshot...
Megkerestem a config fájlt és megoldottam, hogy aimmal is -jobbklikk- és aim nélkül is -balklikk- tudjak lőni. Meg is voltam vele fainul, nem szúrtak ki, irtottam a népet viszont rendesen. Most eldöntöttem, hogy nem aimozok, se CS1.6-ba se CS:S-ben. Azonban most annyira szánalmasan nem tudok lőni, hogy a botok easy-be egy szál pisztollyal leszednek, mikor nálam M4 van. A szervereken többnyire az utolsó két embert erősítem...
Tehát aim nélkül hatalmas lúzer vagyok, viszont szeretnék újra olyan jól lőni mint anno.
Mit csináljak? Elk*rtam, oké! De mit csináljak, hogy újra normális játékos legyek??
"Régebben cs-ztem nyugodtan, tök jól ment a első egyharmadba voltam szervereken, nem voltam valami nagy pro, de voltak szép pillanataim, és bazi nagy killjeim!
Headshotokat adtam sorra, bírtam a 3v1-et is és volt hogy belehasítottam egy körön belül 5-6 killbe is. A célzásom gyors volt és halálosan pontos. "
És még szerény is vagy ahogy látom, ésmost hogy láttál sok hackert feljogosítt arra hogy teis elkezd , hát szánalom már bocsánat..
Köszi :)
Marad a gyakorlás... Tegnap felmentem szeróra 90% Wh-zik...
Tudtok értelmes magyar szervert, ahonnan gyorsan bannolják a cheatereket?
Mert legalább 2 oldalnyit vissza bírnék keresni ahonnan nem zártak ki az aim-mommal.
Most botokkal gyakorlok, mint anno - hát... nem az igazi:(
ui.: A szerénység nem az előnyöm :P Inkább tényeket írok...
Az első kommenthez: nem érzek rá kényszert, de annyira lebénított, hogy nemtok célozni nélküle.
De miért csak CS-be???
Miközbe ott aimoztam végigvittem a Crysis2-t, játszottam az MW3-on (multiban is), de ott megy akkor mi a f*** van??
De egyet nemértem , ha megvetted az eredeti MW3-at , multizol rajta , akkor mia ge.ciért akarsz csére menni?
Cod,bf-sorozat sokkal jobb mint a csé..
Nem eredeti :)
Multiba nagyon kevés magyar van, és nekem jobban tetszik a CS.
Az MW3-al az a bajom, hogy az ellenfelek nehezen észrevehetőek, a csapatok szinte megkülönböztethetlenek és a célzás is nehézkes. Ráadásul fejlődéses, és én inkább szeretek teljesen egyelő esélyekkel indulni.
MW2-n is játszottam az se volt sokkal szimpatikusabb...
Ráadásul "állítólag nagyon állat a grafikája" a Modern Warfare szériának, de ha felrakom maxra a kis CS1.6-om sokkal jobbnak tűnik - Fényesebb, egyszerűbb, könnyedebb.
A legjobb 3 multiplayer amivel eddig játszottam az a CS, a BSG -mmorpg- valamint a Crysis Wars(a legjobb!!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!