Sims2-ben zombi?
Figyelt kérdés
Miért nem találom a kaszáshívó telefont a karrierjutalmakban sims2 évszakok van meg nekem de a kódot bármelyik kiegészitőben lehet szerintem.2012. máj. 31. 19:18
1/6 anonim válasza:
Szia!
Hát ez csak úgy lehetséges,ha megvan és fel is van telepítve a Sims 2 Egyetem kiegészítő.
Ha megvan,akkor megjelenik egy új tárgy a karrierjutalmaknál,ezt úgy tudod megszerezni,hogy beírod a kódablakba az alábbi kódot:-UnlockCareerRewards:-
Ekkor az összes tárgy elérhetővé válik.
Válaszd ki a feltámasztó-Matát és tedd le.
Szűkséges hozzá 2 sim egy telken.Az egyiket old meg,és vár meg míg meghal.Amikor már nem él,kattints rá a feltámasztó-Matára,és hívd fel a kaszást.
Megjelenik egy ablak ahol egy bizonyos pénzösszeget kell adnod.Ha 3 000 simeoleont teszel kb. akkor feltámad zombiként.Ha ez túl kevésnek vagy soknak bizonyulna old meg újra és kísérletezz.Ha túl keveset teszel a kaszás elutasíthatja az ajánlatodat.
Sok sikert!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. jún. 3. 17:26
3/6 A kérdező kommentje:
De nem fogadja el a kódot...
2012. jún. 13. 13:40
4/6 A kérdező kommentje:
Megvan. De amikor feléleszti akkor nem zombiként adja ki hanem megint emberként. ??
2012. jún. 13. 14:52
5/6 Lunala válasza:
Ha jól emlékszem, rég játszottam a kettővel, akkor a kaszás pénzt kér a felélesztésért. Ajánlj neki kevesebbet a felénél ami a max, vagy kb a felét, akkor csak fél munkát fog végezni, így a felélesztendő illető zombi lesz :)
6/6 macskerde válasza:
hát nekem a nagyvárosi élet van meg nem tudok akkor zombit csinálni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!